• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2021

20:00

TRINKIJERI PONOVO KOBAN PO ZVEZDU! Nova drama i novi PORAZ crveno-belih u Beogradu! /FOTO/VIDEO/

Crvena zvezda

TRINKIJERI PONOVO KOBAN PO ZVEZDU! Nova drama i novi PORAZ crveno-belih u Beogradu! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajern Minhen sa 76:78 (10:15, 25:16, 22:19, 19:28) u 27. kolu Evrolige

Zvezda ove sezone ne ume ni da pobedi niti da izgubi bez drame u Pioniru! Prečesto se dešava da crveno-beli prospu dvocifrenu prednosti, a kasnije vade kestenje iz vatre. I danas je protiv Bajerna bilo isto i ponovo je ekipa Dejana Radonjića poražena u neizvesnoj završnici, na kraju 76:78 (10:15, 25:16, 22:19, 19:28)

Foto: Starsportphoto©

Bolje je Bajern otvorio utakmicu, Zvezda je jurila prednost rivala starta meča, ali su sredinom druge četvrtine crveno-beli uspeli da okrenu rezultat. Nakon trojke Ognjena Dobrića pred poslednji kvartal Zvezda je imala +10 i opet je sve ispustila!

Tokom cele večeri nije bilo poena Vladimira Lučića, ali se nekadašnje krilo Partizana pojavilo u samoj završnici i sa deset vezanih poena prokrenulo rezultat. Na kraju je trojka Vejda Boldvina za 71:76 bila presudna za poraz crveno-belih! 

Crvena zvezda - Bajern Minhen 76:78 (10:15, 25:16, 22:19 19:28)

Arena: Hala Aleksandar Nikolić     Sudije: Garsija, Sukis, Silva

Crvena zvezda: Hol, Volden 15, Lojd 26, Uskoković 5, Davidovac 3, Lazić 2, Radanov, Dobrić 13, Simonović 5, Jagodić-Kuridža 7, Simanić, Kuzmić. 

Bajern Minhen: Vajler-Bab6, Boldvin 27, Kramer, Sili 3, Rejnolds 13, Lučić 10, Amaize, Cipser 2, Gist 6, Džonson, Šiško 9, Radošević 2. 

Tok meča:

Četvrta četvrtina:

40. minut - Nova trojka za Vejda Boldvina, Bajern ima +5!

39. minut - Lučić vraća trojku, biće ponovo drama do poslednjeg napada - 71:73!

39. minut - LOOOOOOOOOOOJD! Fantastična trojka Džordana Lojda! Crvena zvezda ponovo vodi - 71:70!

38. minut - Bajern vodi! Lučić postiže i drugi vezani koš - 68:70!

36. minut - Upisuje se Vladimir Lučić u strelce posle velike greške Korija Voldena, Srbin pogađa za tri poena i vraća Bajern u utakmicu - 68:66! Radonjić zove tajm-aut!

35. minut - Seče sada Kori Volen seriju Bajerna, Zvezda ponovo ima osetniju prednost, ali vraća to Vejd Boldvin sa linije penala - 66:62!

33. minut - Serija 6:0 Bajerna, prvo je Vajler-Beb fauliran u šutu za tri poena, da bi potom Gist zakucao uz faul - 62:59!

31. minut - Nastavlja se serija Vejda Boldvina, ali bek Bajerna ima četiri lične greške što koriste Davidovac i Jagodić-Kuridža sa druge strane i postižu poen posle pikenrola - 59:52!

Treća četvrtina: 

30. minut - Neverotvata trojka Vejda Boldvina uz zvuk sirene - 57:50! Gotova je treća četvrtina!

30. minut - Razigrao se Bajern u poslednjim minutima treće deonice, ali su Marko Simonović i Ognjen Dobrić vratili +10 na semafor - 57:47!

28. minut - Siguran je Lojd sada sa linije penala, Zvezda ima dvocifrenu prednost - 51:41!

26. minut - Fantastično zakucavanje Marka Jagodića-Kuridže - 47:39!

24. minut - SIIIIIMONOVIĆ! Cepa mrežicu sada iskusni bek crveno-belih, raste prednost beogradske ekipe - 41:36!

23. minut - VOOOOLDEN! Sjajan potez Zvezdinog pleja koji poenitra iz faul Šiška i koristi dodatno slobodno bacanje - 38:36!

22. minut - Otvara Rejnolds sa pet poena drugo poluvreme, Bajern ponovo vodi - 35:36!

Druga četvrtina:

20. minut - Tehnička za Vejda Boldvina na isteku prvog poluvremena, drugo poluvreme će početi sa slobodnim bacanjima za Crvenu zvezdu 35:31!

19. minut - Imala je priliku Zvezda da ode na osetniju razliku, ali je Džordan Lojd loše dodao loptu, te će Bajern imati priliku da smanji zaostatak sa linije penala - 33:27!

Foto: Starsportphoto©

17. minut - Seče sada Vejd Boldvin sa pet vezanih poena seriju Crvene zvezde, reaguje odmah Dejan Stanković tajm-autom -

15. minut - Nastavljaju crveno-beli sa sjajnom odbranom u drugoj četvrtini, trenutno je 14:4 u drugom kvartalu za crveno-bele - 24:19!

13. minut - DOOOOOBRIĆ! Zvezda vodi prvi put na meču nakon trojke Ognjena Dobrića - 20:17!

12. minut - Mnogo bolji početak u drugoj četvrtini Zvezde! Agresivnija odbrana, poeni Alekse Uskokovića iz teške situacije, a potom i trojka Jagodića-Kuridže - 17:17!

Prva četvrtina:

10. minut - Slabo izdanje crveno-belih u prvoj četvrtini! Punih šest minuta četa Dejana Radonjića nije postigla koš, ali je na kraju trojkama Korija Voldena i Džordana Lojda uspela da smanji zaostatak - 10:15!

Foto: Starsportphoto©

9. minut - Uzvraća sada Žan Mark Šiško pogotkom sa tri poena - 7:13!

7. minut - Ulazi Džordan Lojd sada u seriju pogodaka, sada za tri poena, pre toga i Lazić poenitra sa poludistance - 7:8!

6. minut - Nakon šest minuta igre crveno-beli se napokon upisuju. Strelac je Džordan Lojd, sa druge strane Rejnolds pogađa preko Ognjena Kuzmića - 2:6!

4. minut - Crvena zvezda još uvek nema pogodak na utakmici, sada je Vladimir Lučić ukrao loptu Davidovcu, a Vejd Boldvin polaže u kontri - 0:4!

2. minut - Nervozan početak meča sa obe strane. Kuzmić je napravio faul u napadu, a potom i promašaj za tri Džordana Lojda. Meč poenima otvara Leon Radošević - 0:2!

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 27. kola Evrolige između Crvene zvezde i Bajern Minhena. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija