• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

12:52

PROGANJAĆE ME CELOG ŽIVOTA! Zvezdin tragičar progovorio prvi put posle Milana!

Crvena zvezda

PROGANJAĆE ME CELOG ŽIVOTA! Zvezdin tragičar progovorio prvi put posle Milana!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić progovorio je prvi put od revanš utakmice s Milanom (1:1) u šesnaestini finala Lige Evrope

U prvoj utakmici koja je odigrana u Beogradu, rezultat je bio 2:2, dok je u revanš utakmici Milan izdržao nalete crveno-belih i sa 1:1 prošao dalje zbog više golova u gostima. Tragičar revanš utakmice bio je bek Crvene zvezde Marko Gobeljić.

Na samom početku utakmice skrivio je penal, a Zvezda je kasnije izjednačila preko Bena. Ali sredinom drugog poluvremena Gobeljić je prokockao stopostotnu šansu da dovede Zvezdu u vođstvo, šutirao je daleko iznad gola sa nekih pet metara iako je gol bio potpuno prazan. Odmah u sledećem napadu je stavio tačku na horor veče, dobio je drugi žuti karton.

Katarina je moja najveća podrška

Marko Grujić kaže da mu je najbitnija podrška porodice, prijatelja, devojke Katarine Grujić. 

- Naravno, kada je teško, najbitnija je podrška cele porodice, pravih prijatelja, kao i devojke, koja je uvek uz mene. Katarina je moja najveća podrška od prvog dana.

- Mislim da se situacija iz Milana nikada neće potpuno slegnuti. Ostaje jedan veliki žal zbog promašaja i crvenog kartona, bol i neprijatnost u stomaku, koji će se vraćati uvek pri pomisli na taj meč. Da je moglo bolje, moglo je, nekada, prosto, neke stvari se nameste, ali ono što mi ostaje jeste da naučim mnogo iz svega što se dogodilo. Još jedna bolna lekcija - rekao je za Srpski Telegraf i dodao o promašaju.

- Proganjaće me celog života, ali ja sam optimista i verujem da će tu biti još mnogo dobrih duela i golova u Ligi Evrope i Ligi šampiona, kojih ćemo se navijači i ja radije sećati. 

Mnogi navijači su ga dočekali na nož, bilo je čak i pretnji... Međutim, Gobeljić takve ljude i smatra navijačima.

- Nažalost, i to se dešava u fudbalu, ti ljudi se ne mogu nazivati navijačima, pravi su oni koji daju podršku i kada nam ide dobro i kada je loše.  Nisam se bojao reakcije navijača, znao sam da su delije uvek uz nas i da od njih uvek doživljamo najlepše ispraćaje, kao i dočeke, i kada se pobeđuje i kada se gubi - rekao je Gobeljić i osvrnuo se na skandiranje Delija na dočeku iz Milana.

Foto: Starsportphoto

 

- Uvek kažem da moramo razdvajati prave navijače. One koji su spremni da zbog Zvezde prelaze svakog vikenda i po 200 kilometara i navijače sa društvenih mreža koji su tu samo da vređaju i prete. Na sreću, mnogo je više naših pravih delija! Ovim putem želim još jednom da zahvalim delijama na ogromnoj podršci i ljubavi, koje pružaju!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 3 godine

Možda bi dao gol da je tu bila Kaća Grujić i da se igralo na nekom splavu ili Maldivima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija