• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

18:57

/ANKETA/OCENE/ OD PETOG NAPADAČA U ZVEZDI DO POTENCIJALNOG REPREZENTATIVCA! Da li je Pavkov spreman za Piksijev POZIV!?

Crvena zvezda

/ANKETA/OCENE/ OD PETOG NAPADAČA U ZVEZDI DO POTENCIJALNOG REPREZENTATIVCA! Da li je Pavkov spreman za Piksijev POZIV!?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u 25. kolu Superlige Srbije sa 3:1

Ekipa Dejana Stankovića odigrala je najslabiju utakmicu ovog proleća, a po mišljenju stratega crveno-belih najgore prvo poluvreme od kako je on trener. Ipak, nova pobeda i tri boda su upisani. 

Heroj trijumfa bio je Milan Pavkov koji je sa dva gola rešio utakmicu. Golgeter iz Begeča nastavlja sa sjajnim partijama u dresu Zvezde, te se postavlja pitanje da li je spreman za eventualni poziv selektora.

Anketa

Milan Borjan 6 - Što je bilo do njega uradio je, još jedan običan dan "u kancelariji" za Zvezdinog kapitena. TSC je pretio u prvom poluvremenu, ali je odbrana ispred njega dobro reagovala. Meč je završio sa jednom pravom odbranom kada je skinuo zicer Stanojevu sredinom prvog poluvremena. 

Milan Gajić 5 - Zimska pauza nije prijala desnom beku. Od početka prolećnog dela sezone, forma Milana Gajića je u padu u odnosu na partije od jesenas, a danas je sve "krunisano" penalom i crvenim kartonom u 58. minutu. Nije mogao ni lasom da uhvati Đuru Zeca tokom prvih sat vremena, a eskaliralo je sa tim faulom u šesnaestercu. 

Foto: Starsportphoto

Nemanja Milunović 7 - Ponovo odmeren i uvek na pravom mestu. Školovao se i protiv jačih napadača od Nenada Lukića, tako da jedan od najboljih štopera Lige Evrope nije imao mnogo problema u Senti. Učestvovao je u građenju akcije iz poslednje linije, ali je u drugom poluvremenu doživeo mali peh posle jednog sudara glavama. 

Miloš Degenek 6,5 - Nije utakmica u Senti bila ona na kojoj će Degenek pokazati sve što zna. Reprezentativac Australije je po pravilu mnogo bolji kada se Zvezda brani nego kada napada, pa je tako bilo i danas. Imao je problema sa Stanojevim, te je često popunjavao prostor iz Milana Rodića. 

Milan Rodić 6 - Mlaka partija za potencijalnog reprezentativca Srbije. Maltretirao ga je Jug Stanojev tokom prvog poluvremena toliko da Rodić nije imao nijedan pravi prodor na polovinu rivala. Defanzivno miran, ali moralo je to mnogo sigurnije. 

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo 7 - Kao buldožer kada se zaleti izgleda Seku Sanogo! Ostavio je đonove na travi u Senti koliko je puta pretrčao sa jednog na drugi kraj terena. Uspeva Stanković da eliminiše "bubice" i natera Sanoga da brže regauje sa loptom, sve ređe komplikuje, a sve češće je kod njega lopta najsigurnija. Ogroman posao crveno-belih je potpisivanje ugovora sa stamenim veznjakom.

Njegoš Petrović 5 do 45. minuta - Nije ni došao u Sentu. Najgore prvo poluvreme Zvezde od kako je Stanković selektor začinio je i Njegoš Petrović lošom igrom. Oduševljenje i poštovanje koje je stekao zbog sjajne partije protiv Milana uprskao je katastrofalnom predstavom protiv objektivno slabijeg TSC-a.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić 5 do 45. minuta - Ista priča kao i Petrović - katastrofa! Bez konkretnog učinka u prvih 45 minuta. Talentovani veznjak se nije "sastavio" sa lotom, te ga je Stanković ostavio na poluvremenu u svlačionici i poslao na teren Kangu koji je rešio pitanje pobednika.

Aleksandar Katai 5 do 45. minuta - Da je Katai u top formi mnogo kritika bi išlo i na njegovu dušu. Ipak, Zvezdina "desetka" tek se vraća na teren posle pauze od tri meseca zbog bolesni krvnih sudova, te je meč u Senti poslužio kao dokaz da je potrebno mnogo više rada kako bi bio onaj stari. 

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić 7 do 82. minuta - I kada nije na svom nivou Ivanić je dobar. Utopio se u sivilo u prvom poluvremenu, ali je oživeo ulaskom Kange na teren i na kraju upisao osmu asistenciju u sezoni kada je poslužio Pavkova kao na tacni za vodeći gol. 

El Fardu Ben 6 - U prvom poluvremenu ga je pojela formacija i uloga centralnog napadača. Nije mogao Ben da parira u skoku štoperima TSC-a što se videlo i u prvih 20 sekundi kada je "nokautiran" u skoku. Ulazak Pavkova pomerio ga je na bok gde je mnogo bolje sarađivao sa Srnićem.

Gelor Kanga 7 od 45. minuta - Izgleda da je Gabonac tokom decembra dobio ukor pred isključenje na Marakani što ga je naterano da zaigra kako ume. Od početka proleća је uz Ivanića i Pavkova sigurno ponajbolji igrač Zvezde. Ponovo njegove lopte imaju "oči", a dobru partiju krunisao je golom sa bele tačke.

Foto: Starsportphoto

Slavoljub Srnić 6,5 od 45. minut - Ponovo je ušao da igra centralnog veznog, ali ga je isključenje Gajića pomerilo na bok što je dalo rezultat. Asistencija za drugi gol Milana Pavkova kupila je prelaznu ocenu za vernog Zvezdinog vojnika. 

Milan Pavkov 8 od 45. minuta - Stameni golgeter iz Begeča može da deli životne lekcije! U junu je bio na transfer listi, u septembru peti napadač u rotaciji, u januaru ponovo na izlaznim vratima Zvezda, a u februaru i početkom marta kandidat za reprezentaciju! Nema više nikakve sumnje da su crveno-beli dobili nazad heroja severa i Delija. Pavkov je sa dva gola rešio meč u Senti, bio je blizu i het-trik, ali je Filipović dobro odreagovao. 

Foto: Starsportphoto

Marko Gobeljić bez ocene od 82. minuta - Malo vremena za konkretan učinak.

Radovan Pankov bez ocene od 82. minuta - Malo vremena za konkretan učinak. Ušao da zatvori prilaze Borajnovom golu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija