• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

21:57

KATAI JE OPET ONAJ STARI! "Magiko" razbio Mačvu /OCENE/ANKETA/

Crvena zvezda

KATAI JE OPET ONAJ STARI! "Magiko" razbio Mačvu /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su sa ubedljivih 4:0 savladali Mačvu u odloženoj utakmici 22. kola Superlige Srbije, a navijače crveno-belih raduje to što se u pravu formu vraća Aleksandar Katai

Zvezdin "Magiko" je bez konkurencije bio najbolji igrač na utakmici, otvorio je i zatvorio meč golovima, a između toga je plesao travnatim tepihom "Marakane".

Ocene

Milan Borjan (6,5) - Nije bilo prave opasnosti po kapitena Crvene zvezde, ali sve što je bilo do njega je odradio.

Milan Gajić (6,5) - Bio je aktivan u napadu, a u odbrani nije imao previše posla.

Radovan Pankov (6) - Odradio je dobar posao, ali je nepotrebno ušao u nervozu, pa je zbog guranja zaradio žuti karton.

Foto: Starsportphoto

Radovan Pankov prima savete Dejana Stankovića

Miloš Degenek (6,5) - Za nijansu bolji deo štoperskog tandema na ovom meču.

Milan Rodić (6,5) - Igrao do 73. minuta, imao jednu dobru šansu, a često se ponavljao u napadu.

Njegoš Petrović (6) - Korektna partija talentovanog veziste, ali ništa više od toga.

Veljko Nikolić (7) - Odličan je bio "srpski Modrić". Ulazio je u šanse, kreirao ih za saigrače, ali mu se nije posrećilo da zatrese mrežu.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić dribla Ivana Obrovca

El Fardu Ben (6) - Nešto gora partija reprezentativca Komorskih Ostrva. Nije bio toliko aktivan kao što ume.

Mirko Ivanić (6) - Jedno od gorih izdanja ponajboljeg Zvezdinog igrača ove sezone, pa ga je Stanković zamenio već na poluvremenu.

Aleksandar Katai (8) - Poezija! Magija! Katai je postigao dva fenomenalna pogotka, a pored toga je imao još sijaset šansi, a i nekoliko ih je spremio saigračima. Vraća se "Magiko" polako u prepoznatljivu formu.

Anketa

Milan Pavkov (7) - Nije baš najjasnije zbog čega ga je Stanković ostavio u svlačionici na poluvremenu, ali Pavkov može da kaže da je imao dobar dan na poslu s obzirom na novi gol koji je postigao.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov u akciji

Izmene

Gelor Kanga (7) - Sasvim dobra igra Zvezdinog Gabonca. Nije se libio da šutira, često je pretio Periću, a samo pukom slučajnošću nije zatresao mrežu.

Željko Gavrić (5,5) - Nevidljiv! Uostalom, kao i uglavnom od početka prolećnog dela sezone. Ušao je Zvezdin biser u kontra ritam i Stanković će morati nekako da ga trgne, inače od očekivanih miliona neće biti ništa.

Slavoljub Srnić (6,5) - Odigrao nešto više od 20 minuta i asistirao Kataiju za poslednji gol.

Aleksa Vukanović (6,5) - Ređale su se Zvezdine šanse u drugom poluvremenu, ali nije bilo gola sve dok se Vukanović nije našao na pravom mestu i ugasio svaku nadu Šapčana.

Foto: Starsportphoto

Vukanović šalje loptu u mrežu Šapčana

Marko Gobeljić (6,5) - Malo vremena za konkretan učinak, ali s obzirom na to da je asistirao Vukanoviću dobio je ocenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija