• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2021

11:33

LESOR OTVORIO DUŠU! Sve je bilo super u Zvezdi dok nije došao ON

Crvena zvezda

LESOR OTVORIO DUŠU! Sve je bilo super u Zvezdi dok nije došao ON

Podeli vest

Francuski košarkaš Matijas Lesor je leta 2017. godine stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje pod košem, ali je na kraju navijačima ostao urezan u pamćenje po promađenom ziceru u "Morači", u finalu plej-ofa ABA lige

Snažni centar se prisetio trenutka kada je odlučio da pojača crveno-bele.

Posle Nantera, bilo je ili da pređem u NBA ligu ili u Evroligu. Ukazala mi se prilika da se priključim Crvenoj zvezdi u Beogradu. Kada sam potpisao za Srbe, brzo sam se privikao na njihov stil igre i to kako tamo funkcionišu stvari. Prethodno sam se preselio iz Martinika u Francusku, tako da sam već bio naviknut na taj kulturološki šok koji donose novo mesto i novi klub - izjavoi je Lesor.

Iako se dobro uklopio, sve se promenilo kada je na Mali Kalemegdan stigao Alen Omić.

Svi su se potrudili oko mene i osećao sam se jako dobrodošlo u Beogradu. Dobro sam se slagao sa saigračima, međutim pred kraj sezone je nastalo nekoliko problema, kada se jedan drugi igrač priključio ekipi. Moje vreme na terenu je bilo smanjeno i procenio sam da bi mi bolje bilo da pređem u Malagu - dodao je Francuz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija