• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2021

19:36

STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE VOŽDOVCU! Odradićemo trening na veštaku! Ako su računali da ne mogu da prođu Partizan...

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE VOŽDOVCU! Odradićemo trening na veštaku! Ako su računali da ne mogu da prođu Partizan...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak od 16:05 odigraće utakmicu 27. kola Superlige Srbije protiv Voždovca, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković izneo je očekivanja pred taj meč

- Momci će odraditi jedan trening na veštačkoj travi, ništa specijalno taj jedan trening ne može da promeni, cilj nam je da osete podlogu i brzinu lopte, posle toga ćemo videti da li će to izgledati lepo ili ružno. Opet su "samo" tri boda u igru, ako to bude i lepo i ružno nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje – istakao je Stanković.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na kup utakmicu koju je Voždovac odigrao protiv Partizana.

- Ako je Voždovac računao da ne može da prođe to je njihova kalkulacija, verovatno su im bodovi u prvenstvu bitniji, tako da ja očekujem da će oni dati sve od sebe kao i svaka ekipa, a na nama je da damo odgovor.

Govorio je potom i o trenutnom zdravstvenom biltenu.

-Neću moći da računam sigurno na Sanoga i Bakajoka, Dijego se vratio u grupu, počeo da trenira, sigurno da njemu treba još malo vremena, ipak je bio van stroja dosta dugo zbog korone. Nama je zdravlje igrača na prvom mestu, kada se on bude osetio spremno da odgovori svim zahtevima biće u timu.

Povratak Aleksandra Kataija obradovao je sve navijače Crvene zvezde kao i stručni štab tima sa "Marakane".

-Ne razmišljam o derbiju, razmišljam o Voždovcu. Meni je Katai bitan za devedeset minuta protiv Voždovca.

Foto: Starsportphoto

Katai i Stanković

Dejan Stanković je na utakmici protiv Mačve jubilarni 50. put prevodio crveno-bele.

- Ne znam, nisam se bavio time. Na drugima je da kažu da li sam bolji ili gori posle 50 utakmica.

Nije mogao nekadašnji kapiten Crvenene zvezde da izdvoji najdraži momenat u prethodnih 50 duela.

- Svaki mi je najdraži, jer živim za svaki dan i uživam u svakom danu. Raditi sa ovim momcima svaki dan je privilegija i srećan sam zbog toga – zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija