• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

09.04.2021

12:03

SAD JE SVE JASNO! Stanković se izjasnio o ponudi Sampdorije!

Crvena zvezda

SAD JE SVE JASNO! Stanković se izjasnio o ponudi Sampdorije!

Podeli vest

Italijanski mediji objavili da trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića želi Sampdorija, a Zvezdan Terzić ekspresno je poručio da od toga nema ništa

Italijom je juče odjeknula vest da je Sampdorija zainteresovana za srpskog stručnjaka i da želi da ga angažuje već ovog leta, ali  Zvezdan Terzić kaže da od toga nema ništa!

Lokalni list iz Đenove "Il Sekolo" objavio je ekskluzivno da je gazda kluba Masimo Ferero nezadovoljan radom trenera Klaudija Ranijerija i da bi želeo Stankovića. Navodno je posredovao trener Bolonje, Siniša Mihajlović.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković želi sa Zvezdom u Ligu šampiona

Delije, ipak mogu da budu mirne pred finiš šampionata i kvalifikacija za Evropu. I pored interesovanja Italijana, Stanković ne želi da napusti crveno-bele. 

Prema rečima našeg izvora, strateg srpskog šampiona trenutno nije zainteresovan da ide iz Zvezde, jer želi da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone.

- Ferero jeste zvao Stankovića, ali Dejan nije ulazio ni u kakve pregovore. Trenutno mu je želja da ostane u Zvezdi, jer hoće da bude još uspešniji, osvaja trofeje i plasira se u Ligu šampiona. Tek kad bude imao više iskustva i ako dobije ponudu nekog velikog kluba, razmišljaće o odlasku. Poštuje sve klubove u Seriji A, ali ako bude mogao da bira, voleo bi da vodi Lacio ili Inter jednog dana - objasnio je naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šredingerov mačor

pre 3 godine

Šta je Deki Stanković rekao o kovid žurci Crveno-belih?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija