• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2021

23:35

BLIŽI SMO DRUGOM MESTU! Radonjić ODUSTAO od borbe za čelo tabele?

Crvena zvezda

BLIŽI SMO DRUGOM MESTU! Radonjić ODUSTAO od borbe za čelo tabele?

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Igokee u 25. kolu ABA lige, a trener crveno-belih Dejan Radonjić ističe da se beogradska ekipa ovom pobedom približila drugom mestu

- Bio je pravi derbi, meč dve ekipe koje su i pre utakmice znale da figuriraju za vrh. Oba tima su i dalje tu, samo mi imamo bolji raspored od njih. Ova utakmica je važna jer smo sada bliži tom drugom mestu u plej-ofu - rekao je Radonjić. 

Foto: Starsportphoto

Trener Crvene zvezde ističe da je drugo poluvreme prelomilo utakmicu u Zvezdinu korist. 

- Imali smo solidan početak prvog poluvremena, ali nakon toga smo napadački bili slabi. Donosili smo loše odluke, čak i iz dobrih pozicija nismo uspeli da dođemo do realizacije. Tako da je Igokea stekla prednost. U drugom delu nas je odbrana držala. U napadu smo imali slične situacije kao u jednom delu prvog poluvremena, ali smo u završnici imali mnogo energije, koncentracije i velike želje i to nam je pomoglo da dođemo do važne pobede - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
UPPRD

pre 3 godine

Bez stida i srama u seriju 15:2u poslednjih dva ipo minuta

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija