• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

11:37

BIĆE VRELO LETO NA MARAKANI, ZVEZDA IMA ROK! Evo do kada mora da se izjasni da li želi Falćinelija!

Crvena zvezda

BIĆE VRELO LETO NA MARAKANI, ZVEZDA IMA ROK! Evo do kada mora da se izjasni da li želi Falćinelija!

Podeli vest

Crvena zvezda ima rok do 1. juna da obavesti Bolonju o planovima, odnosno da li želi da otkupi ugovor Dijega Falćinelija

Italijanski napadač bi košta šampiona Srbije 1.000.000 evra, a ugovor Zvezda može da otkupi u tri rate.

U Ljutice Bogdana su zadovoljni učinkom Dijega Falćinelija, ali kako prenosi Mozzartsport nisu poslali još povratnu informaciju u Bolonju i izjasnili se žele li Italijana i naredne sezone u timu.

Očigledno je da u Ljutice Bogdana žele da sačekaju, nadaju se da bi mogli da ga dobiju za manje novca usled pandemije virusa korona. Ali, kako navodi pomenuti izvor, možda je razlog i Aleksandar Prijović.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je preko posrednika poručio da je  zainteresovan da dođe na Marakanu, i da Crvenu zvezdu vidi kao idealnu odskočnu dasku za povratak u Evropu. Nije tajna da ga žele crveno-beli,što je još početkom godine potvrdio Zvezdan Terzić.

Foto: printscreen

Aleksandar Prijović želi na Marakanu

 

Dolazak napadača Al Itihada i ostanak Falćinelija stvorio bi gužvu u napadu Crvene zvezde, mada će igra na tri fronta. Tu je i Milan Pavkov, a svaki prelazni rok priča se o njegovom odlasku, videćemo kako će biti tokom ovog leta. Creno-beli imaju i dvojicu mladih napadača. Nije se ove sezone naigrao Nikola Krstović, ali će i naredne takmičarske godine imati status bonusa.

Takođe, ako se Crvena zvezda dogovori sa Bolonjom, morala bi da sedne za pregovarački sto sa Dijegom Falčinelijem. Italijan je u klubu Serije A imao godišnja primanja od 750.000 evra. Teško je crveno-beli moći da mu ponudi slične uslove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Pošto se igraju više utakmice u sezoni poželjno je da Zvezda ima jak napad koji u svakom momentu može i mora da odradi svoj posao kad bude bilo gusto. Ne valja da se oslanja samo na dva napadača koji ruku na srce mogu u istom danu da imaju loše momente a dolaskom Prijovića Zvezda bi mogla da ima ubitačni tandem Fačineli-Prijović od koga bi se plašili i veliki klubovi što bi trebalo da bude Zvezdin cilj jer bi neko treći mogao da iskoristi šansu i da gol kad pažnja protivničkih odbrana bude usmerena na njene napadače.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija