• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

15:19

DERBI ZA DRUGO MESTO! Zvezda oslabljena protiv Cedevite!

Crvena zvezda

DERBI ZA DRUGO MESTO! Zvezda oslabljena protiv Cedevite!

Podeli vest

Meč sa Cedevita Olimpijom biće derbi za drugo mesto i vrlo je važna utakmica za oba tima, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić

Crveno-beli u sredu do 18 sati u zaostalom meču 11. kola ABA lige dočekuju ekipu iz Ljubljane u hali "Aleksandar Nikolić", a oba tima ulaze u ovaj meč nakon važnih pobeda u mečevima 25. kola ABA lige - Zvezda je slavila protiv Igokee, dok je Cedevita Olimpija savladala Mornar.

- Ovo će biti derbi za drugo mesto i vrlo važna utakmica za oba tima. Olimpija je odličan tim, dobro ukomponovan, tim koji dobro igra i u dobroj je formi. Mi imamo hendikep u odsustvu Lendrija Noka i Marka Jagodića Kuridže (biće odsutan tri nedelje zbog povrede kolena), ali želimo da osvojimo nove bodove koje bi značili veliki korak ka drugom mestu pred plej-of - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 



Prvotimac Ognjen Dobrić očekuje izuzetno tešku utakmicu.

- I dalje smo u ritmu utakmica sreda-nedelja i moraćemo da nađemo dodatnu energiju nakon nedeljne utakmice, ali na prvom mestu i rotacije koja će biti skraćena za dva igrača koja će nam nedostajati u sredu. Olimpija Cedevita igra odlično, pobedili su Mornar u Baru što dovoljno govori o njihovim kvalitetima, ali i trenutnoj formi. Moraćemo da odigramo vrlo borbeno i sa puno energije ovu utakmicu - rekao je Dobrić.

Foto: Starsportphoto

 



Već u nedelju dva tima odrigaće i zaostalu utakmicu 24. kola, ovoga puta u dvorani "Stožice“ u Ljubljani sa početkom u 17 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija