• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2021

13:02

STANKOVIĆ JASAN! Svom snagom na Radnik!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ JASAN! Svom snagom na Radnik!

Podeli vest

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković, izneo je očekivanja pred utakmicu 32. kola Superlige Srbije koju će njegov tim odigrati u subotu protiv Radnika iz Surdulice od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“

Dejan Stanković ima jasnu viziju pred meč sa Surduličanima!

- Ne bih bio zadovoljan remijem u prvenstvu, nema razloga da igramo na nerešen rezultat, nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovde. Ne bi se ni momci složili sa mnom da se ide na remi, ne znam zašto bi se išlo. Idemo sutra na pobedu, izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo i  bilo šta kalkulišemo. Godinu dana igramo u ritmu nedelja-sreda, tako da su momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni – istakao je šef stručnog štaba Zvezde

Foto: Starsportphoto

 

Osvrnuo se Stanković i na najboljeg strelca Surduličana i Superlige Srbije Milana Makarića.

- Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Dosta puta sam to govorio na našim konferencijama, tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Veliko poštovanje za prvog strelca lige, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca. Uvek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im „odsečemo“ ono što je najbolje i da ih „stavimo“ u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, tako će biti i sutra.

Foto: Starsportphoto

 

Šef stručnog štaba našeg tima istakao je da su tri boda sa sutrašnje utakmice najbitnija u ovom momentu.

- Brojim sutra, da su to tri boda ako pobedimo, druga matematika me ne zanima.

Govorio je Dejan Stanković i o Aleksandru Kataiju koji se i pored dvomesečnog odsustava sa terena može pohvaliti odličnom sezonom.

- Katai je dokazao i pokazao šta znači biti lider. Dosta smo pričali u vezi toga i ja ne volim kada je neko lider samo na priču. Neko je lider ako ima pre svega odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima, klubu, način treninga e to je lider, a to je Katai. Uradio je ove godine neverovatan posao za momke, klub i sebe, treba samo tako da nastavi. Šta bi bilo da je igrao ona dva mesec koja je pauzirao zbog povrede, sigurno bi imao bolju statistiku jer je Katai vanserijski igrač – zaključio je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59