• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

18:16

PENALI? NISMO IH VEŽBALI! Stanković otkrio TAJNU Zvezdinih savršenih prekida!

Crvena zvezda

PENALI? NISMO IH VEŽBALI! Stanković otkrio TAJNU Zvezdinih savršenih prekida!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Radnika igraju sutra meč u okviru polufinala Kupa Srbije od 17 časova

Isti rivali susreli su se u subotu u meču koji je obeležio veliki broj promašaja sa obe strane, ali i dva penala koja Zvezda nije uspela da realizuje. 

- Bila je to čudna utakmica. Voleo bih da ponovimo 50 posto od onog što smo odigrali prošle subote. Imali smo fantastičnu statistiku, šutirali smo 35 puta na gol, 17 u okvir, uz posed lopte, šanse koje smo imali...Neka sutra bude kao prošle subote - rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković je otkrio da ekipa nije uvežbavala penala, ali prekide jeste.

- Nismo vežbali izvođenje jedanaesteraca. Videćemo ko će šutirati, ako dođemo u tu situaciju. Penal nije promašio samo onaj koji ga nije izvodio. Bude mi žao kad igrači promaše, vidim da im je krivo posle meča. U svakom slučaju, prvi izvođač je Katai - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Prekidi su od početka sezone glavno oružje crveno-belih što se pokazalo i protiv Radnika kada je Seku Sanogo bio najviši u skoku. 

- Što se prekida tiče, imamo mnogo igrača sa dobrom nogom. Mogu da centriraju Ben, Katai, Kanga, Nikolić koji je to fantastično činio protiv Radnika. Fenomenalni su to izvođači, bez obzira na to da li je u pitanju korner ili faul oko šesnaesterca. Na svu sreću, imamo fudbalere koji su hrabri skakači, jer su zone koje mi napadamo zaista opasne. Može da dođe do sudara, ali hrabri smo i uvek posle prekida idemo na gol. Kao igrač sam uvek verovao u prekide i naučio sam da jedan takav udarac može da te dovede do pozitivnog ili negativnog ishoda - dodao je šef stručnog štaba Crvene zvezde. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
libero

pre 2 godine

dali je moguce da ozbiljan klub i trener ,,vezbaju penale ,, ili ti kazu kako nisu vezbali penale.,,vezbati penale,, na treningu uz zezanje i zaj.......u je JEDNO A DRUGO JE KADA STAVIMO PO 10000 EVRA PA KO PROMASI GUBI .hocu da kazem da je nemoguce vezbati penale u opustenim uslovima gde nema pritiska i stresa i straha od neuspeha i ako do sada nisu igraci zvezde ,,uvezbali,, penale nece ni na jednom ili dva treninga i neverovatno je koliko vecina ljudi imaju ,,trunja u glavi,, po tom pitanju.ako niste igrali fudbal pitajte igrace sta je to sto ih sputava i dovodi u situaciju da promase ...strah od neuspeha ,koji na treningu nepostoji i kako onda mozete u takvim uslovma da ,,VEZBATE PENALE,, ALI SVI SE HVATAJU ZA TO PA I TRENERI KOJI ZNAJU O CEMU PRICAM CESTO PRIBEGAVAJU ,,VEZBANJU PENALA,, SAMO DA BI ZADOVOLJIVI OKRUZENJE I da bi im u slucaju neuspeha niko ne bi mogao da prigovori sto niste ,,vezbali penale,,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija