• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

16:27

PETARDA ZVEZDE U INĐIJI! Crveno-beli DEMOLIRALI domaćina /VIDEO/FOTO/

Crvena zvezda

PETARDA ZVEZDE U INĐIJI! Crveno-beli DEMOLIRALI domaćina /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

U okviru 33. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je deklasirala Inđiju rezultatom 5:1.

Izabranici Dejana Stankovića su posle ovog trijumfa došli nadomak titule, četvrte uzastopne, a 32. ukupno. Šansu da je potvrde imaće u narednom kolu, već u četvrtak, na svom terenu protiv Vojvodine. 

Foto: starsport

 

Protiv Inđije sve je bilo jasno posle samo dvadesetak minuta, pošto je Zvezda u 23. već vodila sa 3:0, zahvaljujući golovima Milana Pavkova i Veljka Nikolića.

U finišu prvog pogodio je i Filip Falko, a početkom drugog i drugi Italijan, Dijego Falčineli. Počasni pogodak za Inđiju, kojoj predstoji grčevita borba za opstanak, postigao je Bastajić.

Foto: starsport

 


Posle samo pet minuta igre, Veljko Nikolić je zatresao mrežu domaćina. Šutirao je sa dvadesetak metara po sredini gola i matirao golmana Jovičića.


Zvezda je i posle gola nastavila da napada gol Inđije, a prednost je duplirao Milan Pavkov iz penala u 21. minutu, čemu je prethodilo igranje rukom Škorića u kaznenom prostoru domaćeg tima.

Samo dva minuta kasnije, novi gol Pavkova. Srnić je poslao upotrebljiv pas do Rodića na levoj strani, a on centrirao po zemlji u peterac Inđije. Milan Pavkov je udarcem iz prve postigao treći gol na meču.

Foto: Starsportphoto

 


Konačan rezultat prvog poluvremena, postavio je Falko u 45. minutu. Posle napada iz tranzicije, Gajić je odigrao povratnu loptu do Falka koji je raspalio po lopti sa desetak metara i pogodio mrežu Inđije.


U 60. minutu, peti gol za Crvenu zvezdu. Srnić je prosledio loptu do Falćinelija koji je šutirao iskosa sa desetak metara i pogodio malu mrežu. 
U 63. minutu, nakon prekršaja Kange nad Neškovićem, sudija Srđan Jovanović je dosudio penal. Precizan je bio Bastajić.

Foto: starsport

 


Veliku šansu, propustio je Gavrić u 74. minutu. Falćineli je centrirao za Gavrića koji je šutirao glavom sa pet metara, a golman Jovičić je fantastično odbranio a lopte je pogodila prečku.
Do kraja je ostalo 5:1 za Crvenu zvezdu.


Crveno - beli su prvi na tabeli sa 95 bodova, dok je Inđija na 17. mestu sa 34 osvojena boda.
U narednom kolu, Crvena zvezda u derbiju kola dočekuje Vojvodinu, dok Inđija gostuje Radničkom u Nišu.

 

INĐIJA - CRVENA ZVEZDA 1:5 (0:4)

Stadion Inđije  Sudija: Srđan Jovanović

Strelci: Bastajić 64 p. - Nikolić 5, Pavkov 21 p, 23, Falko 45, Falćineli 60

Inđija: Jovičić - Cucin, Đurić, Škorić, Bastajić, Jovanović, Aleksić (od 68. Pantelić), Protić (od 81. Kami), Bakić, Nešković, Dimitrov (od 81. Jobe).

Crvena zvezda: Popović - Gajić, Milunović (od 61. Degenek), Pankov, Rodić (od 61. Vukanović) - Falko (od 61. Gavrić), Petrović, Nikolić, Srnić - Falćineli (od 77. Krstović), Pavkov (od 61. Kanga).

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Tok meča:

Drugo poluvreme:

90. minut - Sudija Jovanović nije produžio utakmicu. Pobeda Crvene zvezde 5:1.

84. minut- Opao je ritam utakmice. I jedni i drugi čekaju kraj utakmice.

80.minut - Žuti karton je dobio Bastajić.

74. minut - Prečka. Falćineli je centrirao za Gavrića koji je uputio udarac glavom iskosa sa pet metara. Jovičić je uspeo da odbrani lopta je pogodila prečku i otišla u korner.

64 minut - GOL! Bastajić je preuzeo odgovornost i matirao Popovića.

63. minut - Penal za Inđiju. Prekršaj Kange nad Neškovićem u kaznenom prostoru crveno - belih, a sudija Jovanović je pokazao na belu tačku.

60. minut - GOL! Srnić je pronašao na desnoj strani Falćinelija koji je šutirao po zemlji iskosa sa desne strane i pogodio malu mrežu.

54. minut - Imala je Inđija napad koji je obećavao preko Aleksića, ali šut nije bio dovoljno jak!

52. minut - Inđija je preuzela posed lopte u uvodnih pet minuta drugog poluvremena, ali jalovo! Zvezda zadovoljna i raspucana! Ne žure nigde izabranici Dejana Stankovića...

Foto: Starsportphoto

 

49. minut - Nema uzbuđenja za sada...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Zvezda ima ogromnu prednost! Trener domaće ekipe Goran Milojević je na pauzi izvršio dve izmene: umesto Đurića i Škorića na terenu su Riznić i Đorđević.

45. minut - GOL! Crveno - beli su napali u tranziciji. Falko je dodao do Gajića koji je odigrao povratnu loptu, a Italijan udarcem levom nogom sa 10-ak metara matira golmana Jovičića.

42. minut - Bastajić je prošao po levoj strani, ali je Popović izašao na vreme i skratio ugao, a lopta je pogodila stativu.

36. minut - Bastajić je prošao po levoj strani i šutirao, ali je lopta otišla pored desne stative,

34. minut - Šut Srnića, ali Jovičić lako interveniše.

Foto: Starsportphoto

 

28. minut - Igra se na sredini terena, bez konkretnih prilika.

Foto: Informer

 

23. minut - GOL! Strelac Milan Pavkov. Srnić je dodao do Rodića koji je centrirao sa leve strane i pronašao Milana Pavkova u petercu kome nije bilo teško da zatrese mrežu Inđije.

21. minut - GOL! Milan Pavkov je preuzeo odgovornost i savršeno pogodio desni ugao.

20. minut - Penal za Crvenu zvezdu! Rukom je igrao Škorić, a Srđan Jovanović je pokazao na belu tačku. Škorić je zbog prigovora dobio žuti karton.

16. minut - Opasna prilika za Inđiju. Bastajić je odlično prošao po levoj strani i uočio Aleksića na drugoj stativi, ali je napadač Inđije zakasnio.

8. minut - Bakić je pokušao glavom, ali je lopta otišla pored leve stative.

5. minut - GOL! Veljko Nikolić je šutirao sa 20-ak metara po sredini i matirao nekadašnjeg golmana Partizana, Marka Jovičića.

4. minut - Udarac Falka sa 30-ak metara, lopta odlazi iznad prečke.

1. minut -  Sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde.

16:35 Crvena zvezda ima priliku da završi prvenstvo sa preko 100 bodova i bez poraza.

16:30 Dobar dan i dobro došli na lajv prenos utakmice 33. kola Superlge Srbije između Inđije i Crvene zvezde. Sve detalje sa meča možete pratiti uz portal informer.rs

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija