• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2021

12:17

LJUBIMAC DELIJA ODLAZI? Stanković preporučio Sampdoriji vezistu Zvezde!

Crvena zvezda

LJUBIMAC DELIJA ODLAZI? Stanković preporučio Sampdoriji vezistu Zvezde!

Podeli vest

Možda Dejan Stanković neće napustiti Crvenu zvezdu zbog Sampdorije, ali umesto njega bi put Đenove mogao Mirko Ivanić

Italijanski mediji danima pišu da bi trener Zvezde mogao da preuzme Sampdoriju, pominjali su neke silne sastanke Dejana Stankovića i prvog čoveka kluba iz Đenove Masima Ferera.

Sada tvrde da je Dejan Stanković razgovarao sa Masimom Fererom, ali o Mirku Ivaniću, koga je navodno preporučio Sampdoriji.

- Ovaj igrač mogao bi da postane pun pogodak Sampdorije, bez obzira na to da li će Stanković doći na klupu ili ne - piše u tekstu portala "clubdoria46.it."

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić bi karijeru mogao da nastavi u Italiji

Čak je Stanković, navodno, rekao Fereru da sme za garantuje za Ivanića i da bi prvi čovek Sampdorije trebalo da zapamti njegovo ime.

Italijani navode da je iza Ivanića odlična sezona, podsećaju naravno na partiju asa crveno-beli na "San Siru". 

Kako prenosi Mozzatsport, Zvezda je jasna, želi sve nosioce igre zadrži u klubu do 31. avgusta. Odnosno do kraja evropskih kvalifikacija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 2 godine

Ivanjica i Kataji moraju ostati u Zvezdi jel njih dvojica su mometalno naj bolji igraci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija