• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

22:42

IMAMO NAJBOLJI TIM U REGIONU, ALI I VELIKE AMBICIJE ZA SLEDEĆU SEZONU! Mrkela NAJAVIO "bombastično" leto na Marakani!

Crvena zvezda

IMAMO NAJBOLJI TIM U REGIONU, ALI I VELIKE AMBICIJE ZA SLEDEĆU SEZONU! Mrkela NAJAVIO "bombastično" leto na Marakani!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 32. titulu u istoriji kluba

Zvezda je na Marakani bila bolja od Vojvodine i pobedila sa 1:0 u 34. kolu Superlige Srbije. Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela izuzetno je zadovoljan zbog titule, ali ističe da klub ima mnogo veće ambicije. 

- Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu. Ne opuštaju nas uspesi, već nas teraju da budemo još bolji i postavljamo visoke ciljeve.  Želimo da sezonu privedemo kraju na pravi način, a to bi bilo osvajanjem duple krune. Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više - počeo je Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Crvena zvezda će 25. maja na stadionu „Rajko  Mitić“, dočekati večitog rivala u okviru finala Kupa Srbije, a Mrkela ističe osvajanje duple krune kao sjajan način za kraj ove fudbalske godine.

- Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću - lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova - zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 2 godine

Kakav crni region,.....a dinamo bi nas razvalio isto ko omonija sa kipra prosle godine,trenutno je zvezda mali klub u odnosu na dinamo......godine trebaju da prodju da zvezda kupi igrace ekstra klase I potrosi 10 miliona ko dinamo prosle godine,za transfere!!! Nego najgore sorta ljudi KAda sama sebe lazy I veruju u nemoguce!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija