• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

10:10

ZVEZDA NA BANJICI JURI STOTKU! Šampion nišani čudesnu brojku!

Crvena zvezda

ZVEZDA NA BANJICI JURI STOTKU! Šampion nišani čudesnu brojku!

Podeli vest

Crvena zvezda gostuje Radu (18.05, TV Arena) a glavni izazov na Banjici biće joj da nastavi u istom ritmu i nakon što je prvenstvo i matematički rešeno

Dejan Stanković je pred velikim izazovom, a to je da ekipu održi motivisanom i u susretima bez rezultatskog značaja! 

Zvezda želi da obori i rekord koji se odnosi na broj bodova! Crveno-beli mogli bi lako da do kraja sezone pomere prag na kontinentalnom nivou i u senku bace učinak Juventusa iz sezone 2013/14, kao i Seltika 12 godina ranije.

Foto: Starsportphoto

 

Škotski klub je uspeo da u takmičarskoj godini 2001/02 stigne do šampionskog trofeja sa 103 boda u 38 kola, dok je Konteov Juventus skudeto osvojio sa bodom manje.

Do velikog uspeha Zvezdu fali šest bodova s obzirom da je do sada osvojila 98 od moguća 102 boda, a novi korak bi moglo da donese upravo gostovanje Radu!

Eventualnom pobedom nad Građevinarima šampion bi stigao do trocifrene sume bodova, tako se približio rekordu, ali i nastavio niz duela bez poraza!

Foto: starsport

 

- Kada se dođe do cilja sigurno da možemo da očekujemo pad koncentracije. To nam je prvi zadatak, jer sezona traje još mesec dana. Igrači moraju na odgovarajući način da pristupe obavezama, zbog njih samih, da ne rizikovali povrede, jer pad koncentracije obično vodi ka tome. Moja obaveza je da držimo koncentraciju do poslednjeg dana treninga, poslednje utakmice i da budemo pravi. Ne želim opuštanje, nije to u našem mentalitetu, na tome smo radili duže od godinu dana, da svakoj utakmici pristupimo kao finalu. Tako će biti i sada -rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Rad koji je u trci za opstanak ima veliki motiv, ostvario je pet pobeda u poslednjih šest utakmica! Građevinari nisu izbegli poraz u poslednjih 14 međusobnih duela, odnosno od oktobra 2014. godine i minimalne pobede u Kupu Srbije (1:0)! Biće im još teže, jer jedan od najboljih igrača Rada, Miloš Radivojević, zbog lakše povrede neće biti na raspolaganju šefu Milanu Milanoviću!

Titula je osvojena, ali Zvezdi slede izazovi koji su jednako važni poput dosadašnjih! 

 

SUPERLIGA - 35. KOLO

Utorak

OFK Bačka – Novi Pazar 0:1 (0:1)

Javor – Proleter 1:1 (1:0)

Mladost Lučani – Voždovac 1:0 (1:0)

Napredak – Čukarički 1:0 (0:0)

Radnik – Spartak Ždrepčeva krv 2:0 (0:0)

Sreda

16.00 Inđija-Mačva 

16.00 Partizan-TSC 

16.00 Vojvodina-Radnički

16.00 Zlatibor- Metalac 

18.05 Rad- Crvena zvezda 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija