• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2021

23:27

LOJD NAJAVIO SERIJU BROJEM TRI, A ONDA BIO META KRITIKA! Samo je prokomentarisao -TO JE KOMEDIJA!

Crvena zvezda

LOJD NAJAVIO SERIJU BROJEM TRI, A ONDA BIO META KRITIKA! Samo je prokomentarisao -TO JE KOMEDIJA!

Podeli vest

Crvena zvezdea je pobedom nad Igokeom izborila finale ovogodišnje ABA lige u kom će se sastati sa ekipom Budućnosti

Nakon utakmice, Džordan Lojd se oglasio na tviteru i najavio finale sa brojem ,,3'', a neki navijači su ga dočekali kritikama.

- Misliš da ćeš se 'pojaviti' u nekoj važnoj utakmici ove sezone, jer nestaneš kada je više nego važno - napisao mu je jedan navijač na Tviteru.

- Mislio sam da je svaka utakmica važna? Dobar pokušaj! - ostao je nasmejan Lojd, a onda je dobio još jednu kritiku i poruku da "nestaje" kada je važno.

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam siguran na šta ciljaš, ali ne igram za tvoje ili bilo čije odobrenje. Dajem sve od sebe da bismo pobedili, to je sve što je važno. Tužno je što vodimo ovu diskusiju posle pobede. Individualni učinci nisu bitni dok pobeđujemo, zapamti to - napisao je Lojd.

Džordan Lojd je u pobedi nad Igokeom postigao 15 poena, a na kraju je prokomentarisao:

- Ljudi misle da ništa nisi uradio ako ne daš 20 i više poena. To je komedija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija