• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

20:55

/OCENE/ANKETA/ ZVEZDA DEMOLIRALA BAČKU I DOŠLA NA KORAK OD REKORDA! Ko će biti Zvezdin DŽOKER u FINALU KUPA?

Crvena zvezda

/OCENE/ANKETA/ ZVEZDA DEMOLIRALA BAČKU I DOŠLA NA KORAK OD REKORDA! Ko će biti Zvezdin DŽOKER u FINALU KUPA?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Bačke u pretposlednjem kolu Superlige Srbije rezultatom 5:0 (4:0)

Dejan Stanković je izveo kombinovani sastav na početku utakmice, a bez obzira na to, crveno - beli su uspeli da zabeleže ubedljivu pobedu.

Milan Pavkov je nastavio golgetersku seriju, na utakmici smo videli sjajne asistencije Gelora Kange koji je dva puta proigrao Željka Gavrića.

Njegoš Petrović je pokazao da poseduje fantastičan šut, a u strelce se upisao i Mirko Ivanić u 86. minutu.

Foto: Starsportphoto

 

Aleksandar Katai je zabeležio 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde i na taj način se pridružio sedmorici prvotimaca koji su prešli taj broj nastupa.

OCENE:

Zoran Popović (6) - Imao je par dobrih intervencija, ali njegova mreža nije bila ugrožena tokom meča.

Foto: Starsportphoto

 

Slavoljub Srnić (5,5) - Ponovo je počeo na levom beku, kao i na meču protiv Zlatibora. Falilo je brzine na toj strani, ali je odradio korektan posao. Zamenio ga je Milan Gajić u 64. minutu.

Miloš Degenek (6,5) - Konstantna partija štopera Zvezde. Odigrao je dobro i uneo stabilnost u odbrani crveno - belih.

Radovan Pankov (6,5) - Sa Degenekom je činio štoperski par i odlično zamenio Milunovića. Imao je jedan polušaj na gol, a pokazao je odličnu defanzivnu partiju.

Marko Gobeljić (6,5) - Kapiten Crvene zvezde na ovom susretu. Odlično je odigrao po desnoj strani, a imao je dosta upotrebljivih centaršuteva.

Foto: Starsportphoto

 

Njegoš Petrović (7,5) - Odlična partija veziste Crvene zvezde. Imao je dva odlična udarca, od čega je jedan završio u mreži golmana Milojevića. Fantastičan je bio i u ofanzivi i u defanzivi.

Aleksa Vukanović (5,5) - Osim jednog opasnog udarca, ništa više nije uradio. Zamenio ga je El Fardu Ben u 46. minutu.

Gelor Kanga (7) - Ocena bi sigurno bila viša da je odigrao celu utakmicu. Bio je asistent kod tri gola Crvene zvezde, a dva puta je fenomenalno uposlio Željka Gavrića. Odlično prvo poluvreme za Gabonca. Zamenio ga je Aleksandar Katai u 46. minutu.

Foto: starsport

 

Veljko Nikolić (6) - Nije se upisao u strelce, ali jeste u asistente kod petog gola Zvezde. Pokazao je da je velika opasnost po golmane.

Željko Gavrić (8) - Postigao je dva gola u prvom poluvremenu nakon sjajnih asistencija Gelora Kange. Bio je dosta opasan po gol rivala i stekao se utisak da igra odlično kada nije pod pritiskom. Zamenio ga je Mirko Ivanić u 64. minutu.

Milan Pavkov (7) - Postigao je prvi gol, a pokazao je da je najopasniji u skoku. Pored gola imao je još jedan odličan udarac na gol Bačke. Zamenio ga je Falćineli u 64. minutu.

Foto: starsport

 

Milan Gajić (6) - Uneo je potrebnu brzinu po levom boku, ali s obzirom da je Zvezda spustila ritam, nije imao konkretan učinak. Zamenio je u 64. minutu Slavoljuba Srnića.

El Fardu Ben (5,5) - Prosečna partija. Zamenio je Aleksu Vukanovića početkom drugog poluvremena.

Aleksandar Katai (6) - Zabeležio je 100. nastup u dresu Crvene zvezde, ali nije postigao gol. Imao je sjajnu priliku za to u 77. minutu kada je pokušao da lobuje golmana Milojevića, ali je lopta otišla preko gola. Ušao je u igru umesto Gelora Kange početkom drugog poluvremena.

Miko Ivanić (7) - Ušao je u 64. minutu umesto Željka Gavrića, a za tako malo vremena pokazao je da je možda najbolji igrač Zvezde ove sezone. Postigao je gol u 86. minutu.

Foto: Starsportphoto

 

Dijego Falćineli (5) - Zamenio je Pavkova u 64. minutu, ali nije imao konkretan učinak.

Anketa

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija