• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

12:22

MRKELA PRESREĆAN! DRAGOVIĆ JE MOGAO SA FINANSIJSKE STRANE DA BUDE NA DRUGOM MESTU! Ispunio je san!

Crvena zvezda

MRKELA PRESREĆAN! DRAGOVIĆ JE MOGAO SA FINANSIJSKE STRANE DA BUDE NA DRUGOM MESTU! Ispunio je san!

Podeli vest

Aleksandar Dragović je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

- Zvezda je dugo želela Dragovića i Dragović je dugo želeo Zvezdu. Ove godine smo zaista ostvarili sjajne rezultate na domaćem planu i u Evropi, ali smo uvek isticali da želimo da budemo još bolji i jači. U sklopu te moćnije i snažnije Crvene zvezde jeste dolazak Aleksandra Dragovića koji je proveren igrač, reprezentativac Austrije i neko ko je igrao na visokom nivou u ligama “petice” i naročito se istakao u Engleskoj i Nemačkoj. Zaista smatram da će predstavljati vrhunsko pojačanje za Crvenu zvezdu - rekao je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Istakao je Mitar Mrkela koliko će Dragović biti važan šraf u našem timu već u kvalifikacijama koje slede.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

 

- Dragović može mnogo da nam pomogne u kvalifikacijama za Ligu šampiona. On je igrač visokog nivoa, dokazao se već u Evropi na utakmicama jakon intenziteta i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za Crvenu zvezdu - istakao je sportski direktor našeg kluba.

Govorio je sportski direktor da je Aleksandar Dragović poslušao svoje srce i ispunio svoju dugogodišnju želju potpisavši ugovor sa Crvenom zvezdom.

-Dugo smo pričali sa Dragovićem, a njegova želja i želja njegovog dede, koji je rođen u Srbiji, je bila da jednog dana obuče crveno-beli dres i zaigra za Crvenu zvezdu. Dragović je mogao kada govorimo sa finansijske strane da bude na nekom drugom mestu, u klubovima koji mogu da ponude bolje uslove, ali je izabrao Crvenu zvezdu jer je želeo da ispuni svoj dečački san - zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija