• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2021

15:47

MARAKANA AVANTURA MOŽE DA POČNE! Zvezdaši, slikajte se sa duplom krunom!

Crvena zvezda

MARAKANA AVANTURA MOŽE DA POČNE! Zvezdaši, slikajte se sa duplom krunom!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda ima sjajne vesti za sve navijače.

Svi posetioci Marakana ture, od danas će imati priliku da se besplatno fotografišu sa peharima namenjenim šampionu i osvajaču Kupa Srbije. Radno vreme je od ponedeljka do subote od 11 do 19 časova.   

Svi zvezdaši koji se odluče za obilazak našeg stadiona biće u prilici da i sami osete kako je osvojiti duplu krunu. Marakana tura traje 45 minuta, tokom koje se obilazi muzej Crvene zvezde, gde možete videti sve trofeje koje je naš klub osvojio u dugoj istoriji. Posle obilaska muzeja odlazi se do spomenika prve Zvezdine zvezde i legende kluba Rajka Mitića. Posle toga se silazi do terena kroz zapadni tunel, gde ćete biti u prilici da izbliza vidite teren gde su mnogi velikani padali, a zatim se prolazi kroz glavni tunel ispod severne tribine. Takođe se posećuje Zvezda TV, a zatim se odlazi do medija centra gde će svi posetioci Marakane imati priliku da se fotografišu sa dresovima prvotimaca i biće u prilici da potpišu ,"Zvezdašku zakletvu”. Stadionska tura se završava u Red Star i Delije prodavnicama - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

 

Cena stadionske ture iznosi: odrasli 1000 dinara, deca do 18 godina 500 dinara. Pravo na 20% popusta imaju članovi Crvene Zvezde, tako da je za njih cena Marakana ture 800 dinara.

Svako ko nije član Zvezde, može da se učlani na licu mesta i tako ostvari popust i razne druge benefite. ,kao i grupe koje broje preko 20 posetilaca. Pravo na 5% na popust u Red Star šopu imaju oni koji kupe kartu za Marakanu turu.  Takođe u mogućnosti ste da se fotografišete sa peharom Lige Šampiona, uz profesionalnog fotografa, a cena iznosi 300 dinara, dok su fotografije gotove za samo dva minuta.

Foto: Starsportphoto

 

- Čekamo vas na Stadionu i na svakih sat vremena idemo u obilazak naše Marakane. Marakana - Avantura može da počne!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija