• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2021

17:45

RADONJIĆ NIJE ŽELEO DA SE VRATI, a onda ga je pozvao Nebojša Čović!

Crvena zvezda

RADONJIĆ NIJE ŽELEO DA SE VRATI, a onda ga je pozvao Nebojša Čović!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je posle plasmana u finale Superlige pričao o predstojećim mečevima sa Megom i borbi za trofej, a prisetio se i povratka na Mali Kalemegdan

Trener Dejan Radonjić je gostujući na Prva TV rekao da su njegovi igrači uspeli da se domognu finala uprkos tome što nisu imali dovoljno vremena za odmor.

- Mi smo u mečevima u plej-ofu bili dovoljno dobri da dođemo do mogućnosti da igramo finale. Uprkos rasporedu i naporima koji su bili prisutni, iskoristili smo vreme da regenerišemo tim. Nije bilo dovoljno vremena za odmor i treninge i tako se pripremamo i za finale. Mega je cele sezone bila veoma dobra, to je sistem koji funkcioniše dobro, koji daje igrače koji svake godine postaju značajni na evropskom i Mirosavljević, Simanić, vratio se Novak.. Mi smo generalno u našim problemima, na to se nadovezuju povrede. Videćemo u kom satavu ćemo da nastupimo. Neće biti lako, trudićemo se da se maksimalno pripremimo za te duele - kaže Radonjić.

Foto: Starsportphoto

 

Na pitanje kako je reagovao kada je u decembru na telefonu video da ga zove Nebojša Čović, odgovorio je:

- U tom trenutku nisam očekivao da će biti poziva od strane Crvene zvezde. Tako sam tada osećao.. Generalno, posle razlaza sa Bajernom, bio mi je plan da ne razmišljam o povratku u ABA ligu i da fokus bude na inostranstvu. Situacija sa koronom je menjala sve u svim sferama života, naravno i u košarci i poslu koji ja radim. Došlo je do tog poziva. Saslušao sam sve, obavio razgovore sa svojim menadžerom, najbližima, prijateljima koje uvek konsultujem kad su takve stvari u pitanju. I doneo sam odluku da opet sednem na klupu Crvene zvezde.

Ne krije da je bio srećan kada je posle dužeg vremena sa tribina začuo ovacije, "jedan je Radonjić Dejan".

Foto: Starsportphoto

 

- Sezona je bila takva da nikom nije bilo lako da izađe pred prazne tribine, pred desetak ljudi. Nismo verovali da se to meže desiti, ali sad smo pred kraj imali navijača. Meni je posebno zadovoljstvo pričinjavalo da vidim radost najvijača zbog onog što smo napravili.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija