• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2021

12:43

PAO POTPIS, DELIJE MOGU DA ODAHNU! Katai u Zvezdi do 2024. godine!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

PAO POTPIS, DELIJE MOGU DA ODAHNU! Katai u Zvezdi do 2024. godine!

Podeli vest

Crvena zvezda je završila još jedan važan posao u ovom prelaznom roku

Aleksandar Katai ostaje na Marakani!

Ljubimac navijača produžio je ugovor sa šampinom Srbije na još tri godine.

Kataiju je postojeći ugovor isticao krajem juna 2022. godine, bilo je nagoveštaja da bi mogao da ode sa "Marakane" ovog leta, međutim u klubu su rešili da je neophodan šraf projekta jačanja ekipe i podizanja rezultatske lestvice.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Katai je navodno odbio i ponude koje je imao iz Emirata i Saudijske Arabije, a pošto trenutno imao 30 godina nije iznenađenje što je odlučio da ostane u Zvezdi ostane do 2024.

Po novom ugovoru krilni napadač neće imati značajno promenjenu platu, koja godišnje iznosi oko 600.000 evra. Biće mu  povećani bonusi za lični učinak, kao i timske uspehe.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Katai je tokom minule sezone bio jedan od najzapaženijih igrača u timu Dejana Stankovića. U 34 nastupa postigao je 17 golova i imao devet asistencija. 

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku angažovala Aleksandra Dragovića, a ostala bez Nemanje Milunovića.

 

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija