• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2021

10:57

LJUBIMAC NAVIJAČA ODLAZI IZ ZVEZDE? Crveno-beli čekaju 1.500.000 evra iz Abu Dabija!

Crvena zvezda

LJUBIMAC NAVIJAČA ODLAZI IZ ZVEZDE? Crveno-beli čekaju 1.500.000 evra iz Abu Dabija!

Podeli vest

Crvena zvezda je dovela Aleksandra Dragovića, uskoro bi opremu trebalo da zaduži i Aleksandra Prijović, ali biće i odlazaka sa "Marakane"

Redove šampiona Srbije mogao bi da napusti ljubimac navijača Gelor Kanga. Kako prenosi Mozzartsport crveno-beli su dali mandat jednom beogradskom menadžeru da pregovora o uslovima potencijalnog transfera Gelora Kange.

Kao zainteresovan klub pominje se Al Ain iz Abu Dabija, jedan od najvećih klubova u Emiratima. Dobili su obećanje čelnici Crvene zvezde da bi Al Ain mogao da plati obeštećenje od 1,5 miliona evra za Gelora Kangu, što je priuhvatljivo s obzirom da će fudbaler prvog septembra proslaviti 31. rođendan.

Foto: Starsportphoto©

Gelor Kanga

Reprezentativac Gabona potreban je Dejanu Stankoviću za letnje kvalifikacije, a  Zvezdan Terzić je najavio da niko od nosilaca igre ne može da napusti klub pre kraja avgusta dok traje borba za ulazak u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Međutim, to bi moglo da se promeni ako potencijalna ponuda zadovoljni sve strane.

Takođe, očekivalo se da Crvena zvezda prihvati ponudu Brage za Srđana Babića u iznosu od 1,3 miliona evra, ali nisu poslali odgovor. Zvezdu nije zadovoljila  nikonkretna ponuda Anderlehta za Njegoša Petrovića u iznosu od 1,5 milion evra. Veruju u Zvezdi da bivši mladi reprezentativac Srbije vredi više, kao što veruju da će za ozbiljan novac do kraja avgusta prodati Veljka Nikolića.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija