• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2021

16:23

STANKOVIĆ DO TANČINA ANALIZIRAO KAIRAT! Zvezda je spremna za EVROPSKU premijeru!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ DO TANČINA ANALIZIRAO KAIRAT! Zvezda je spremna za EVROPSKU premijeru!

Podeli vest

Crvena zvezda u petak ima ovogodišnju premijeru pred navijačima na Marakani

Četa Dejana Stankovića nakon sjajnih rezultata u nedavno završenoj takmičarskoj godinu u novu sezonu ulaze sa još većim ambicijama, a prvi rival na redu biće Vojvodina. 

Ipak, crveno-beli gledaju ka drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeč sa Kairatom koji je eliminisao Makabi Haifu, iako trener Zvezde Dejan Stanković smatra da nije prošla bolja ekipa. 

Foto: Starsportphoto

- Igraju vrlo direktno. Makabi je talentovaniji i organizovaniji. Oni su imali problem prijateljskih utakmica. Videla se razlika u takmičarskom ritmu. Kairat je dosta grešio, ali stizao da ispravi. Da su se sreli kasnije, siguran sam da bi ishod bio drugačiji - smatra Stanković. 

Šef stručnog štaba srpskog šampiona detaljno je analizirao Kairat i nema sumnje da će Zvezda biti i više nego spremna i za evropsku premijeru. 

- Nema alibija i pričanja, jer mi imamo cilj. Videli smo Kairat, šta i koliko mogu. Imaju Vagnera Lava na čudnoj poziciji, čak i nije devetka. Nemaju konstrukciju, ne žele da konstruišu i prave igru, igraju bez rizika. Vrlo direktno - objasnio je Dejan Stanković.

Foto: Starsportphoto

Crveno-bele očekuje naporan put dug skoro 4.500 kilometara do Almatija, ali su na Marakani već isplanirali sve. 

- Napravili smo program puta. Treniraćemo na Marakani dan pre utakmice, onda ćemo putovati i držati se naše satnice. Nećemo da gledamo njihovo vreme - podvukao je strateg Zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija