• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2021

10:10

DRAGOVIĆ OPASNO NALJUTIO DEDU! Bio je razočaran posle Vojvodine! Zvezda je kao Real, samo jednom zove!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DRAGOVIĆ OPASNO NALJUTIO DEDU! Bio je razočaran posle Vojvodine! Zvezda je kao Real, samo jednom zove!

Podeli vest

Reprezentativac Australije i novi as Crvene zvezde Aleksandar Dragović ozbiljno ne naljutio dedu Zlativoja na startu Supelrige Srbije

Utisci sa premijere protiv Vojvodine su još sveži, šampion Srbije odigrao je meč bez golova, a Aleksandar Dragović je u 90. minutu imao soludnu šansu, koju je prokockao, i iznervirao dedu.

Kada je pao potpis deda je u šali rekao da sad može na miru da umre.

Malo je bio razočaran posle Vojvodine, pošto je meč završen bez golova, ali je zadovoljan što me gleda na Marakani. Ma nije bio baš nezadovoljan. Bio je mnogo ljut što nismo pobedili. Bio je ljut na mene posebno. Zbog onog šuta iz 90. minuta kada sam prebacio gol. Sad tražim stan blizu stadiona, da deda može peške na utakmicu - kazao je za Mozzartsport Aleksandar Dragović.

Foto: Starsportphoto

 

Dugo su trajali pregovori između Zvezde i Dragovića, na radost navijača šampiona Srbije ovog leta je posao završen. 

- Real Madrid samo jednom zove, možda i Zvezda samo jednom zove. Za mene, u srcu, Zvezda je Real Madrid - kazao je Dragović i otkrio da je sa Zvezdom razgovarao godinu dana:

Prošlog leta se nije uklopilo sve. U jednom trenutku sam mislio da je sve gotovo. Onda smo ponovo počeli da pričamo. Tu je mnogo pomogao Milan Dudić (fudbalski menadžer prim. aut.), imao sam druge ponude. Seo sam na kraju sa dedom i odlučio sam se za Crvenu zvezdu.

Na papiru je imao dvostruko jače ponude Dinama iz Moskve i Trabzona. Zvali su Nemci.

Foto: Starsportphoto

 

- Imao sam mnogo jake ponude. O svemu sam razmišljao da budem iskren. Imam 30 godina i san mi je bio da igram jednom u Zvezdi. Bila je šansa, to sam hteo da prihvatim. Možda mi se ne bi ukazala druga prilika. Nikada ne znate šta možete da se desi. Bio je taj Trabzon i Dinamo. Ja sam se odlučio za Zvezdu i stojim iza toga. Bile su dva puta bolje ponude.

Ljubam prema Zvezda ne može da se poredi sa parama, mada je razlika nije bila mala.

- Pare nisu nevažne, to svi znamo, ali svi znaju i da sam ja u Zvezdu došao da bi ispunio dečački san. A što se tiče para… Već dugo godina igram kao profesionalac i neću sigurno živeti na ulici - nasmejao se Dragović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko

pre 2 godine

Dragovicu idemo dalje ali iskreno srpski receno jao pravi profesionalc sansu si imao u 90 minuti i trebao si bar pogoditi kapiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija