• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2021

23:00

ZVEZDA GUBI BITKU ZA VELIKO POJAČANJE! Olimpijakos "KRADE" beka crveno-belima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA GUBI BITKU ZA VELIKO POJAČANJE! Olimpijakos "KRADE" beka crveno-belima!

Podeli vest

Kolumbijski bek Huan Mohika po svemu sudeći obući će crveno-beli dres

Ipak, još uvek nije poznato da li će ga krasiti dres Crvene zvezde i Olimpijakosa. Mohika se već dugo vremena nalazi na listi želja srpskog šampiona, ali već mesec dana priča o njegovom angažmanu nema. 

Danas iz Katalonije stiže vest da je Huan Mohika velika želja Olimpijakosa! Prema informacijama "Mundo Deportiva" došlo je do zvaničnih podataka između Đirone i Olimpijakosa.

Foto: ap photo

Mohika je prošle sezone bio na pozajmicama u Atalanti, pa u Elčeu, ali klubovi nisu želeli da prihvate i otkupe njegov ugovor. 

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, šanse za njegov dolazak u Beograd su sve manje. Kako se može čuti, sportski sektor osvajača duple krune nećka se oko toga da li da uopšte dovodi Mohiku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 2 godine

Kako se ne bi neckali kada rodic nije nasao (odnosno nije mu nadjen) angazman u inostranstvu...pa jos pritom i stranac a u klubu gde vec ima, koliko, sest stranaca (kanga, falko, dioni, sanogo, bakajoko, ben...)? i da nema nijednog jedinog levog beka u svim domacim ligama koji bi mogao da `odmeni` rodica makar dok mu ne nadju adekvatnu zamenu? Crvena Zvezda = smehotresna olimpijada...kao i srpski fubal u celosti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija