• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2021

12:16

KAJRAT ĆE PASTI NA MARAKANI! Dejan Stanković optimista pred revanš sa Kazahstancima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAJRAT ĆE PASTI NA MARAKANI! Dejan Stanković optimista pred revanš sa Kazahstancima!

Podeli vest

Nema izgovora, moramo da prođemo dalje, kaže trener crveno-belih Dejan Stanković uoči revanša 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona * Srpski tim mora da nadoknadi minus od 2:1 iz prve utakmice

Izbacićemo Kajrat i plasiraćemo se u naredno kolo, neuspeh ne dolazi u obzir, poručuje trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković! Crveno-beli večeras (Arena sport 1, 20.30) na "Marakani" igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpski tim je u prvoj utakmici u Almatiju poražen rezultatom 2:1, tako da mu je sad neophodna pobeda. Štaviše, kako od ove sezone ne važi pravilo gola u gostima, za prolazak dalje bez izvođenja jedanaesteraca Beograđanima je potreban trijumf od dva gola razlike.

Ispraviće greške

Činjenica je da su crveno-beli daleko od vrhunske forme, ali strateg srpskog šampiona uveren je da njegovi momci znaju kako da se izbore sa rivalom.

Foto: Starsportphoto

 



- Nema izgovora, igramo da prođemo dalje. Ako budemo na očekivanom nivou, ne bi trebalo da bude problema. Znamo šta nije funkcionisalo u prvom meču, nećemo ponavljati greške. Prošle godine nije moglo da bude popravnog, jer se igrao samo jedan meč. Sad imamo revanš, pa možemo na "Marakani" da ispravimo greške koje smo pravili u Kazahstanu - ocenio je Stanković.

Pojedini igrači Zvezde pokazali su u prva tri meča ove sezone da imaju problema sa fizičkom spremom. Ipak, trener Stanković je uveren da će njegovi izabranici biti u stanju da izdrže i produžetke, ako bude bilo potrebno.

Foto: Starsportphoto

 



- Momci imaju snage i za 90 i za 120 minuta. Važno je da utakmicu otvorimo pametno, a ne samo hrabro. Na psihološkom planu mnogo bi nam značilo da prođemo, pritisak bi bio manji u nastavku sezone. Svaki prolazak dalje predstavlja skidanje velikog tereta s leđa - kaže trener Zvezde.

Gosti će biti oslabljeni neigranjem golmana Stasa Pokatilova i strelca drugog gola protiv Zvezde Makija Banjaka, koji imaju koronu. Stanković ističe da će njegov tim pokušati da nametne svoj stil igre.

Odbili 1,7 miliona evra za Falka

Uprava Crvene zvezde odbila je 1,7 miliona evra vrednu ponudu za fudbalera Filipa Falka. Za igrača je bila zainteresovana Monca, koja nastupa u Seriji B i čiji je finansijer Silvio Berluskoni. Na "Marakani" su procenili da im je važnije da sačuvaju svakog igrača koji može da doprinese rezultatu sve dok se bore za plasman u Ligu šampiona, koja donosi sigurnih 15 miliona evra.


- Od nas će zavisiti hoće li se oni povući ili će pokušati da nas napadnu. Moramo da ih što više udaljimo od našeg gola. Učinićemo sve da ih nateramo da se brane. Znamo njihove vrline i mane. Prekid i aut su im glavni aduti. Ponašaju se kao da je aut korner, ubacuju svaku loptu u protivnički peterac - objasnio je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Deca na tribinama

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Zvezdu zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na meču protiv Milana prošle sezone, pa će na "Marakanu" večeras moći da uđu samo deca do 14 godina. Stanković je naglasio da će mu nedostajati pune tribine.

- Srećan sam što će deca biti na tribinama, ali faliće i 50.000 navijača. Pun stadion bi nam tako dobro došao - istakao je Stanković.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija