• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2021

22:41

VEROVAO SAM U NJIH, UVEK! Stanković EMOTIVAN nakon "PETARDE" i prolaska!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VEROVAO SAM U NJIH, UVEK! Stanković EMOTIVAN nakon "PETARDE" i prolaska!

Podeli vest

Neverovatna noć za Crvenu zvezdu! Fudbaleri najtrofejnijeg srpskog kluba deklasirali su Kairat sa 5:0 na "Marakani" u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Bravo za srpskog šampiona! Ovo je Zvezdina noć! Slave navijači, fudbaleri, stručni štab i ceo klub iz Ljutice Bogdana sjajnu pobedu nad Kairatom!

Dejan Stanković blista od sreće, a kako i ne bi posle onoga što su mu njegovi igrači priredili! Okupio je igrače posle utakmice i nešto im pričao dok su svi zajedno stajali zagrljeni! 

Foto: Starsportphoto

- Bili su ponosni što nose ovaj dres! Nisam verovao u ove momke, znam ko su, šta su i kako rade. Neko je sumnjao i previše, ja nisam. Idemo iz utakmice do utakmice, neću odustajati od naših ciljeva. Može jedna utakmica da bude loša da bi stavili sebi pritisak. Crvena zvezda je rezultat, a pritisak te čini jačim. Na ovakvoj utakmici pokažeš svoj talenat i želju. Hvala im do neba - rekao je Stanković. 

Da li će nakon ove pobede malo spustiti pritisak nakon "slabih" rezultata na startu sezone. 

- Da nisam svestan pritiska nikada ne bih dolazio u Zvezdu. Miran sam kada imam ovakve momke, Zvezda je veliki klub i normalno je da se uzburka kada se ostvari loš rezultat. 

Foto: Starsportphoto

- Drago mi je zbog Falka i Dionija! Pipu je trebalo vremena da se navikne na sve, nije preskočio trening i nagredio ga je Bog. Dioni je došao kasnije i njemu se vratilo  - istakao je Stanković. 

Nosila su deca iz Srbije i regiona svoje ljubimce do pobede sa tribina, a kakav bi tek bio spektakl da je bilo više ljudi! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija