• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

16:01

ODMAH BIH POTPISAO 3:0 PROTIV ŠERIFA! Stanković SPUŠTA loptu pred EVROPU!

Crvena zvezda

ODMAH BIH POTPISAO 3:0 PROTIV ŠERIFA! Stanković SPUŠTA loptu pred EVROPU!

Podeli vest

Fudbalere Crvene zvezde sutra očekuje novi evropski izazov, a u Beograd stiže moldavski Šerif

Uspela je četa Dejana Stankovića da se izvuče iz loše situacije protiv kazahstanskog Kairata i zakaže duel sa šampionom Moldavije, a duel na Marakani prethodne nedelje predstavljao je okidač nakon "sporog" starta sezone. 

- Kao što sam rekao i pred Kairata, dosta će od nas zavisiti kakav će biti protivnik. Protiv Kairata im nismo dali da dođu do vazduha. Gledaćemo da isto uradim i sutra, uz direktnu igru, da im ne damo razmenu pasova. Imaju individualan kvalitet, dosta stranaca, može taj kvalitet da izađe vani. Igramo kod kuće, od nas zavisi kako će protivnik izgledati. Izaći će oni najbolji, gledaćemo nas - rekao je Dejan Stanković. 

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda je razbila Kairat u revanš meču, ali trener crveno-belih ističe da nije moguće porediti te dve ekipe. 

- Ne možeš nikoga da uporediš da li je bolji ili lošiji, dok ne zaigraš protiv njega. Kad bismo ocenjivali Kairat je u nekim segmentima za ocenu 7,5, dok je Šerif u nekim segmentima 8. Ima ogromne razlike među njima, igrači Šerifa su brzi i talentovani, ako ih pustiš da igraju, mogu da te stave u ozbiljan problem. Gledamo nas, igramo pred našim navijačima - dodaje bivši as Intera.

Ukoliko Zvezda prođe Šerif, naredni rival biće bolji iz duela Dinama i Legije, a priče o sudaru velikih rivala već su počele. 

- Ne mogu stvarno u ovom trenutku da dobacim dotle, još nismo prošli, ni mi, ni oni. Imaće dosta vremena da se priča. Živimo pod pritiskom, gledamo da napredujemo svaku utakmicu. Nikakvu ulogu mi ne igra to da igračima stavim dodatni protisak. Nemam prostora za nešto drugo osim da razmišljam samo o Šerifu. Jedna stanica za naše navijače, igrače i klub, peta godina grupne faze jednog jakog takmičenja. E sad ko će doći u plej-ofu, to će biti samo ekstra za sve nas - kazao je Stanković.

Foto: Tanjug

Nakon evropske rapsodije protiv Kairata, navijači očekuju sličan rezultat i u prvom susretu protiv Šerifa. 

- Ja bih da spustimo loptu, to je bila jedna utakmica, voleli bismo da se ponovi. Ja sam realista, sanjam o jednoj jakoj, kompaktnoj utakmici, dati što manje prostora protivniku, imamo igrače koji se odlično snalaze u poslednjoj trećini utakmice i treba im dati mogućnost. Svi bismo voleli da se ponovi, ali ko dođe do pred plej-of, to je mnogo teže - ističe trener Zvezde i dodaje da bi odmah potpisao 3:0.

Paklen raspored na startu sezone, ali crveno-beli uspevaju da se izbore sa tim. 

- Sticajem okolnosti, igra se na tri dana, mora da se vodi računa o energiji. U Subotici je bilo korektno, osim zatvaranja utakmice, samo mi je to falilo. Bilo je dosta dobrih stvari, četvrta utakmica u ovakvom rasporedu, sa ovakvom važnošću na startu sezone - otkriva Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Protiv Šerifa neće biti Nikolića, Babića i Pavkova. 

- Velja Nikolić je povredio članak, počeo je da radi, Babić ima stomačni virus, baš kao i Pavkov, ostali su dobro, osim nekih udaraca, ništa strašno - zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija