• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2021

08:50

BIĆE BURE, OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Napredak oštećen za penal protiv Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BIĆE BURE, OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Napredak oštećen za penal protiv Zvezde!

Podeli vest

Crvena zvezda je u minulom kolu Superlige savladala Napredak sa 1:0, a strelac gola bio je Milan Gajić

Sudijaki ekspert analizirao je sporne situacije iz prvenstvenih mečeva Superlige, a situacija koja je privukla pažnju dogodila se u 89. minutu utakmice u kaznenom prostoru Crvene zvezde.

Štoper crveno-belih Miloš Degenek je rukom u jednom duelu zakačio protivničkog igrača po glavi, fudbaler Napretka je pao, ali se glavni sudija Nenad Minaković se nije oglasio.

Foto: Starsportphoto

 

 

Sudijski ekspert Zdravko Jokić smatra da je pogrešio, jer je morao da dosudi jedanaesterac za Kruševljane.

- I pomoćni sudija je ovde trebalo da reaguje, nedostajao je timski rad. Vidite šta je bilo, ruka u lice! Nažalost po Zvezdu, ovde je trebalo da se dosudi kazneni udarac i dodeli žuti karton Degeneku. Videli smo da se u Evropi, ali i kod nas potencira to "nelegalno korišćenje ruke" i to je prekršaj za žuti karton. Ovde samo nije bio jak trzaj, ruka se ne koristi kao oružje jer bi onda bio crveni karton, ali u svakom slučaju je bio prekršaj - ocenio je Jokić, koji je dodao da gol Milana Gajića nije bio sporan, nije bilo ofsajd pozicije u toj situaciji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

mozda po vasem "misljenju",jer i dalje je iznad svega (pa i iznad VAR-a) slobodno sudijsko uverenje, setite se samo Briha na svetskom prvenstvu u RUSIJI,a imate jos na stotine slicnih primera.....

NEBOJŠA

pre 2 godine

а да ли је ,ножда,господине јокићу,оштећена звезда што ,после шамарања свог играча,после звездиног гола,није искључен голман напретка ??? господине бивши судија

Nenad

pre 2 godine

Ja nisam video da je bio udarac u lice. Naslonjena je ruka na grudi igrača Napretka,bez bilo kakvog trzaja,a ovaj se odmah uhvatio za glavu. Muka mi je od današnjih pičkica u fudbalu. Nema muške borbe nego samo foliranje i kad nema kontakta. Pogodi ga lopta prilikom blagog udarca,a igrač pada i odugovlači. Dok sam igrao fudbal,podmetao sam glavu na šuteve i nije mi padalo na pamet da foliram. Ovo je smešno postalo

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija