• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2021

23:27

/OCENE/ANKETA/ To je Crvena zvezda! Dominacija, timska igra, PERFEKCIJA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

/OCENE/ANKETA/ To je Crvena zvezda! Dominacija, timska igra, PERFEKCIJA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su na korak od plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su u prvoj utakmici plej-ofa na svom terenu sa 4:0 savladali Kluž

Puleni Dejana Stankovića su odigrali maestralnih 90 minuta tokom kojih se ime pobendika nijednom nije dovodilo u pitanje i samo ogromno čudo u revanšu naredne nedelje bi moglo da ih ostavi bez mesta u Ligi Evrope.

Golove za crveno-bele u ubedljivoj pobedi nad Rumunima su postigli Milan Pavkov, Aleksandar Katai, El Fardu Ben i Mirko Ivanić, a uz to su svi oni, osim Kataija, upisali i po asistenciju. Ipak, i pored toga, možda je najbolji na meču bio Aleksandar Dragović.

Milan Borjan (6,5) - Kapiten crveno-belih nije imao puno posla, a to što je bilo do njega je odradio na visini zadatka.

Marko Gobeljić (6,5) - Nije Zvezdin univerzalac baš dobro ušao u meč, ali kako je vreme odmicalo on je bio sve sigurniji i zaslužio je i više od prelazne ocene.

Aleksandar Dragović (8) - Doktorski! Tako se igra fudbal! Klinci koji počinju da se bave najvažnijom sporednom stvari na svetu, a žele da igraju na poziciji štopera, treba da gledaju samo ovog čoveka kako to radi.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Dragović

Miloš Degenek (7) - Sasvim dobra partija Zvezdinog Knindže u prvom poluvremenu i velika je šteta što je doživeo povredu zbog koje je morao da napusti igru.

Milan Rodić (6,5) - Opteretio se žutim kartonom u prvom poluvremenu, ali nije sebe u nastavku dovodio u opasnost. Znao je reprezentativac Srbije da odigra mnogo bolje, ali i dosta gore.

Seku Sanogo (6,5) - Zaključao sve kreativne igrače Kluža, a što je još važnije za njega, nije javno opomenut. Pritom je baš on proigrao i Bena kod prvog gola koji je na kraju akcije dao Pavkov.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo

Gelor Kanga (6,5) - Odličan je bio Kanga, diktirao je igru, a onda su na red došle njegove svima poznate bubice. Gabonac je prvo dobio glup žuti karton, a potom je rizikovao još jedan prilikom izslaska sa terena kada ga je zamenio Nenad Krstičić.

El Fardu Ben (8) - Gol, asistencija i velike zasluge za gol Pavkova. Teško da može bolje. Zapravo je moglo, samo da je Pavkov materijalizovao njegovo spajanje s golom u drugom poluvremenu.

Anketa

Mirko Ivanić (7,5) - Nešto sporije je ušao u igru, ali kada se zahuktao Rumuni mu nisu mogli ništa. Na kraju, rezultat svega je oduzeta lopta, soloprodor, pa asistencija za Bena, kao i gol devet minuta kasnije.

Aleksandar Katai (7) - "Magiko" je postigao gol za 2:0 u završnici prvog dela, a lako je mogao da ima i asistenciju početkom drugog poluvremena kada njegov savršen centaršut Pavkov nije pretvorio u gol.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai slavi gol

Milan Pavkov (7,5) - Perfektno prvo poluvreme. Gol je dao baš u svom stilu, a onda je maestralno asistirao Kataiju za 2:0. Međutim, sa dva promašaja početkom drugog poluvremena pokvario utisak. Ipak, kako je otvorio utakmicu, verovatno je i najzaslužniji za ubedljiv trijumf.

Foto: Starsportphoto

Gol je znao da proslavi i Milan Pavkov

IZMENE

Radovan Pankov (6,5) - Imao je par nesigurnosti, ali je na kraju dostigao željeni nivo i nije bilo brige kada je Raša u pitanju.

Nenad Krstičić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Slavoljub Srnić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Nikola Krstović (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

далеко је ово од маестралног.тешка,тврда и резултат не одражава оно што се на терену дешавло.реко је звезда излазила на крај сатврдим и прљавим румунима,а богами и бугарским судијом ,видно наклоњеном клужу. .пуно тога није штимало у нашој игри и само слепци и фудбалске аналфабете могу ово навати и МАЕСТРАЛНОМ ифром

koje su vam

pre 2 godine

ovo ocene... pa Sanogo je bio igrac utakmice..sta ste gledali?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija