• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2021

15:44

U BRAGI PUCAJU OD OPTIMIZMA! Kad su videli Srbe, Bugare i Dance, laknulo im!

Starsportphoto

Crvena zvezda

U BRAGI PUCAJU OD OPTIMIZMA! Kad su videli Srbe, Bugare i Dance, laknulo im!

Podeli vest

Srpski šampion je u petak dobio rivale za grupnu fazu Liger Evrope i biće u grupi F sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom

Ekipa sa obala Atlantika je u Primeiri četvrta, Braga igra redovno u Evropi, pa je jasno zašto je favorit u grupi!

Mnogi je vide kao sigurnog putnika u narednu fazu takmičenja! Ne kriju da imaju velike abicije u Ligi Evrope.

- Cilj je da pobedimo što više utakmica kako bismo imali garantovano prvo mesto u grupi i tako prošli direktno u narednu fazu takmičenja. Imamo mlad, ali tim koji je vrlo ambiciozan. I uradićemo sve da budemo prvi u grupi - rekao je direktor Brage Asasio Valentim.

Očigledno u Portugaliji znaju da im sa komercijalne strane rivali nisu jaki...

- Žreb nas je stavio u grupu sa jakim timovima. Nemaju velika imena, ali reč je o šampionima Srbije i Bugarske, odnosno vicešampionu Danske. Čekaju nas duga i teška gostovanja. Posebno u zimskom periodu. To može da nam donese velike poteškoće -  dodao je direktor Brage.

Braga je osvajač Kupa Portugala, pa je direktno izborila mesto u grupnoj fazi Lige Evrope. Brazilci čine okosnicu tima, ali navijače Zvezde može da raduje to što su slabiji u odnosu na prošlu sezonu! Desni bek Rikardo Esgaja je pojačao Sporting, Samua Kosta Almeriju, a Franseržo Bordo! Sve se vrti oko Rikarda Orta i Lukas Pijasona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija