• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2021

14:12

LEGENDE ZVEZDE PRIMILE TREĆU DOZU VAKCINE! Karasi poručio da svi moraju da budu DISCIPLINOVANI kao SPORTISTI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

LEGENDE ZVEZDE PRIMILE TREĆU DOZU VAKCINE! Karasi poručio da svi moraju da budu DISCIPLINOVANI kao SPORTISTI!

Podeli vest

Veterani FK Crvena zvezda primili su danas na Beogradskom sajmu treću dozu vakcine protiv korona virusa i pozvali sugrađane da se pridruže imunizaciji

Sekciju veterana predvodio je predsednik kluba Svetozar Mijailović, a u njoj su bili legendarni asovi crveno-belih Jovan Aćimović, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Ratomir Dujković, Zdravko Borovnica i drugi.

- Mi moramo da budemo disciplinovani, jer sportisti su takvi, pa i kada je vakcinacija protiv korona virusa u pitanju - rekao je Karasi.

Foto: Starsportphoto

 



- Navikli smo da radimo sve u interesu zdravlja i pozivam građane da obave ovu dužnost i potom budu publika na stadionu. Vakcinacija je gest solidarnosti i odgovornosti prema sebi i drugim ljudima - poručuje Karasi.

Zajedno sa veteranima Crvene zvezde treću dozu vakcine primio je i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Foto: Youtube printscreeen

Jovan Aćimović



- Želim pre svega da se zahvalim FK Crvena zvezda i sekciji veterana na odgovornom ponašanju u teškoj zdravstvenoj situaciji koja traje već godinu i po dana. Josh jednom apelujem na građane da poštuju preporuke zdravstvenih radnika i vakcinišu se-  rekao je Nikodijević.

Prema njegovim rečima, od početka imunizacije u Beogradu je prvom dozom vakcinisano 787.000 ljudi, sto je 58 posto građana, dok je drugom dozom vakcinisano 761.000 građanae, što i dalje nije dovoljno.

- Apelujemo na građane da dođu i vakcinišu se, imamo dovoljno vakcina svih proizvođača - poručio je Nikodijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija