• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

23:48

NEĆEMO ULAZITI U KOMUNIKACIONE IGRE! Žestok odgovor PANATINAIKOSA nakon ZVEZDINIH optužbi!

Crvena zvezda

NEĆEMO ULAZITI U KOMUNIKACIONE IGRE! Žestok odgovor PANATINAIKOSA nakon ZVEZDINIH optužbi!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Aron Vajt povredio se na prijateljskom meču protiv Panatanaikosa

Veliki peh doživeo je krilni centar Crvene zvezde Eron Vajt na turniru u Minhenu. On je nezgodno pao posle zakucavanja i kontakta sa jednim od igrača Panatanaikosa u finišu treće četvrtine. 

Vajt se odmah držao za zglob leve ruke, lice mu je bilo krvavo, a nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da je došlo do preloma zgloba leve ruke i da mu sledi pauza od šest medelha. 

Oglasila se Crvena zvezda nedugo nakon što je Vajt završio sa pregledima, a u poslednjem "pasusu" osudili su ponašanje pojedinaca iz redova Panatanaikosa. Ipak, na odgovor iz tabora Atinjana nije se dugo čekalo. 

Foto: kkcrvenazvezda.rs

- Sve ove godine Panatinaikos je dokazao svoje principe i vrednosti kao klub. Ne postoji slučaj, preko leđa povređenog sportiste da uđemo u komunikacione igre. Od srca želimo oporavak svom nekadašnjem igraču, kao što smo odmah i naveli. Nadamo se da što pre savladati ozbilnju povredu. Sigurni smo da će se borac poput Arona Vajta, brzo vratiti još jači na parket - stoji u saopštenju Panatanaikosa. 

Atinjani su potom dodali da u Minhen nisu poveli timskog lekara i da zato niko sa njihove klupe nije reagovao. 

- Što se tiče 'nedostatka reakcije' našeg medicinskog osoblja, samo da vas obavestimo da zbog ozbiljnog ličnog problema u poslednjem trenutku, timski lekar nije otputovao u Minhen. U tom kontekstu, dobili smo sva uveravanja organizatora da postoji puna medicinska pokrivenost i briga za turnir, nešto što je dokazano njihovom neposrednom reakcijom kod povrede Arona Vajta, zahvaljujemo im se na tome - porućili su zeleno-beli. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

taj Grcki tim(iz gornjeg teksta) je mnogo puta pokazao i dokazao da su idioti i kreteni,kako rukovodstvo,tako i navijaci,tako da od njih treba ocekivati samo probleme u buducnosti,hvala bogu da smo braca sa Olimpijakosom

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija