• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2021

12:16

STANKOVIĆ JE BAŠ HRABAR! Mrkela srećan posle remija! Dragovića je demonstrirao klasu, Dioni pokazuje zašto je doveden....

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ JE BAŠ HRABAR! Mrkela srećan posle remija! Dragovića je demonstrirao klasu, Dioni pokazuje zašto je doveden....

Podeli vest

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela hvalio je mlade igrače šampiona Srbije posle 165. večitog derbija

Zvezda i Partizan su odigrali 1:1 u Humskoj, Natho je doneo prednost crno-belima, ali je Katai ipak u finišu doneo bod svom timu.

Igrali smo dobro, mislim da su zvezdaši zadovoljni onim što smo pokazali. Malo nam je nedostajalo i sportske sreće da ostvarimo trijumf, a mislim da smo bili blizu - izjavio je sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela posle 165. večitog derbija protiv Partizana (1:1).

Foto: Starsportphoto

 



- Za nas je najveća pobeda u derbiju to kako su se naša deca pokazala. Eraković je bio odličan, Stanić je sa nekoliko poteza nagovestio kakva ga karijera čeka, a Lazetic je sa 17 godina ravnopravno učestvovao u najvećoj utakmici srpskog fudbala. Moramo da budemo ponosni na sve to, oni su naša budućnost -  rekao je Mrkela Tanjugu.

Foto: Starsportphoto

 



Čestitao je Mrkela igračima i stručnom štabu na dobroj utakmici.

- Dejan Stanković je još jednom pokazao da ima kvalitete vrhunskog trenera i ono što je možda ključno - pokazao je veliku dozu hrabrosti koja je neophodna da se u takvoj utakmici ubace mladi igrači. U tom smislu ima punu podršku uprave, a ovo je takođe pokazatelj odličnog funkcionisanja sportskog sektora u Zvezdi.

Foto: Starsportphoto

 



- Kao što rekoh, mislim da smo bili bliži pobedi, ali tempo od letos do sad je uzeo danak. Pritom, nismo mogli da racunamo ni na Bena, ni na Pavkova, dodao je on. Nedostajalo nam je i sportske sreće jer smo kažnjeni posle jedinog pada koncentracije. Ipak, uspeli smo da se izdignemo iz te situacije i da izjednačimo. Prvo poluvreme je zaista bilo dobro, zaslužili smo da vodimo, a na odmor smo otišli sa golom zaostatka, ali to je fudbal.

Foto: Starsportphoto

 



Od leta 2017. godine kako je Mrkela došao u klub, skor u večitim derbijima mu je pozitivan i iznosi - tri pobede, sedam remija i poraz.

- Da, imam pozitivan skor u prvenstvenim večitim derbijima, ali titule se pamte i na njih sam najviše ponosan. Otkad sam u Zvezdi samo osvajamo titule i daćemo sve od sebe da tako bude i ove sezone. Odradili smo odličan prelazni rok, doveli Dragovića koji je i na derbiju demonstrirao klasu, Dioni pokazuje kvalitete zbog kojih je došao, ali sada je važno i da golgeterski proradi, Živkovic će tek da pokaže kvalitet, a tu je i mladi Stanić koji je sve oduševio, a mi smo znali da ima to u sebi. Uostalom, navijači sve to prepoznaju i zato imamo na svakom prvenstvenom duelu na Marakani preko 10.000 gledalaca. Hvala im na tome -  zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija