• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2021

07:10

TRESE SE TOPČIDER! Crveno-beli zovu Sumu

Crvena zvezda

TRESE SE TOPČIDER! Crveno-beli zovu Sumu

Podeli vest

Fudbalska vest dana u petak u Srbiji je bila rastanak Partizana i Sejdube Sume

Vicešampion Srbije je raskinuo ugovor sa Gvinejcem zbog "konstantnog kršenja klupske discipline".

To je među pristalicama Partizanovog večitog rivala, Crvene zvezde, izazvalo oduševljenje.

Pojedini su čak na društvenim mrežama počeli da prizivaju Sumu da kao slobodan igrač dođe na "Marakanu" i tako zarije nož u leđa crno-belima.

 

 

Suma je za četiri godine u Partizanu odigrao 114 utakmica, na kojima je upisao 27 golova i 23 asistencije.

Od toga je baš protiv Zvezde odigrao osam utakmicama, a dao je dva gola.

U sledećoj anketi imate šansu da iznesete Vaše mišljenje o eventualnom prelasku Sume u Ljutice Bogdana.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BOGDAN VELJKOVIC

pre 2 godine

Partizanovac sam od rodjenja...vec sam dao jedan komentar...ovo nije posteno od strane Partizana...Suma nije zasluzio maksimalnu kaznu-neku blazu da,ali ovako drasticnu ni slucajno...ovo je velika greska i nepravda kluba...Voleo bi da Suma predje u C.Zvezdu da dokaze da je majstor fudbala...Smatram da i navijaci-simpatizeri kluba treba da se pitaju za misljenje...Ororcen sam na upravu Partizana,a najskuplje je dovedeni-placeni igrac u istoriji kluba...ovo je velika greska i greh mog voljenog kluba...Suma je majstor fudbala...zelim mu svu srecu u karijeri i u zivotu...!!! Igraci su morali da ga podrze,ali ili nisu hteli ili nisu smeli...!!!

Aca

pre 2 godine

Suma je dobar igrac ali je vec cetiri godine nespreman. Valjda ce u Zvezdi bolje da se pripremi, samo da ne dobije dijareju! Virus je cudo i brzo se siri!

Normalac

pre 2 godine

Dok je pravog Severa, neće preći u Zvezdu!

ćela

pre 2 godine

Ti si dečko promašio stranu sveta, ipak si ti sa juga!!! Pa baš da pokažemo da je on bolji čovek od onog sa stisnutim zubima, kao da će da ubije sve sudije i protivnike. Uzeti ga , a tvrdim da bi im jm. u utakmici protiv jsd-ovaca!!! Uostalom , bolji je vezni od većine iz Zvezde!!!!

Srećko

pre 2 godine

Neka ide u cz.Zaslužili su.A kakav im je samo panj bio kad je došao u Partizan.Sećate se natpisa u zvezdinim medijima.Jedva čekam da predje kod komšija.

Rajko

pre 2 godine

Neka hvala! Jedan Kanga je dovoljan! Samo bi bilo problema, neka ide dalje…

Dejan

pre 2 godine

Prava sansa za pravog vezzistu, decko po meni nije nista kriv ali ako ga sad zvezda uzme ja da sam na njegovom mestu namerno bih pokazao u zvezdi sve sto mi nisu dozvolili u partizanu, znate ono kad igrate iz pravog inata. Inace dobar igrac borbenog duha i jak u duelima

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59