• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

19:27

PRISETIO SE DVOMEČA OD PRE PET GODINA! Kanga pričao o Ludogorecu

Starsportphoto

Crvena zvezda

PRISETIO SE DVOMEČA OD PRE PET GODINA! Kanga pričao o Ludogorecu

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas gostuju Ludogorecu u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, a taj meč je najavio Gelor Kanga

Reprezentativac Gabona veruje da crveno-beli imaju kvalitet da ostvare pogodan rezultat u Bugarskoj.

U dobrom smo nizu i želim da tako i nastavimo. Pokazali smo protiv Brage da ćemo za svaku ekipu u ovoj grupi biti težak i tvrd protivnik i siguran sam da će takav utisak imati i fudbaleri Ludogoreca u četvrtak - rekao je Kanga za "Kurir".

Ipak, smatra da će biti težak meč.

- Neće biti lako, svesni smo toga, reč je o ekipi koja dominira u Bugarskoj, ali moramo da damo sve od sebe i da pokažemo koliko se borimo za Zvezdin dres. On je svetinja, svi smo svesni toga!

Kanga je pre pet godina učestvovao u dvomeču Crvene zvezde i Ludogoreca, a okarakterisan je kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje, pošto je pri odlasku u svlačionicu na poluvreme dobio crveni karton u revanšu.

- Sećam se kada smo igrali protiv Ludogoreca u Bugarskoj i kad sam postigao gol. Naravno da bih voleo da to ponovo učinim. I tada su bili veoma brzi, pre svega po bočnim pozicijama, i nije nam bilo nimalo lako. Ipak, sada je drugo vreme, a ujedno su i veća očekivanja od Crvene zvezde, iako je i tada rezultat bio 2:2, što je bilo sasvim prihvatljivo. Međutim, ne volimo da kalkulišemo, daćemo sve od sebe, a videćemo na kraju koji će biti ishod - zaključio je Gabonac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija