• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.09.2021

08:42

PAKAO, ZVEZDA BEZ POLA TIMA U BUGARSKOJ! Crveno-beli bez glavnih igrača, ali uvereni u pobedu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PAKAO, ZVEZDA BEZ POLA TIMA U BUGARSKOJ! Crveno-beli bez glavnih igrača, ali uvereni u pobedu!

Podeli vest

Težak udarac za srpskog šampiona, bez pola tima će Crvena zvezda morati u Bugarskoj protiv Ludogoreca u četvrtak (21.00, RTS1, Arena 1) u drugom kolu Lige Evrope

Četvorica fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Milan Borjan pozitivna su na koronavirus i neće putovati u Razgrad na meč 2. kola F grupe Lige Evrope sa Ludogorecom u četvrtak (RTS 1, Arena sport 1, 21.00).

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je ofanzivni vezista crveno-belih Katai oboleo od stomačnog virusa, kao i da zdravstvene probleme imaju štoperski tandem Dragović i Degenek, ali je srpski šampion sinoć saopštio da je ipak kovid-19 pokosio pola tima.

Borjan je van stroja od prošle nedelje, pošto je zbog problema sa stomačnim virusom propustio meč sa Novim Pazarom.

Foto: Starsportphoto

 


Trener srpskog prvaka Dejan Stanković biće na pravim mukama da sastavi tim za Ludogorec. Katai je ove sezone jedan od ključnih igrača Zvezde s obzirom na to da je na 15 mečeva postigao 11 golova, dok su Borjan, Dragović i Degenek gotovo nezamenljivi u poslednjoj liniji tima.

Pored pomenute četvorice, neizvesno je hoće li Stanković moći da računa na vezistu Nenada Krstičića, koji se oporavio, ali nije trenirao. Pod znakom pitanja je i El Fardu Ben i Milan Pavkov, koji su se tek oporavili od povrede prepona, odnosno kolena.

Foto: Starsportphoto

 

Pored svega, u Zvezdi su uvereni u pobedu, ma ko da bude u sastavu.

U izjavi za Informer sportski direktor Mitar Mrkela ističe da crveno-beli imaju dovoljno jak tim da se nose sa svima u grupi F.

- Do utakmice ima još vremena i ja ne mogu sa sigurnošću da tvrdim ko će biti spreman, a ko ne. Ko god da bude igrao, mi ćemo ići na pobedu. Imamo kvalitetne igrače i dovoljno dobar tim da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom u našoj grupi Lige Evrope - zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija