• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

11:56

NAVIJAČI ZVEZDE NE MOGU DA GA SMISLE! Kada su videli ko sudi derbi nije im bilo dobro!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE NE MOGU DA GA SMISLE! Kada su videli ko sudi derbi nije im bilo dobro!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti igraju derbi meč drugog kola ABA lige (21.00, Arena sport 1 ) u beogradskom "Pioniru"

Poslednji put igrali su u finalu u maju, a crveno-beli su u majstorici savladali "đetiće" i osvojili petu titulu šampiona Jadrana.

Mečeve srpskog i crnogorskog velikana u prethodne četiri godine pratile su velike tenzije na terenu i van njega, pa se očekuje još jedan zanimljiv okršaj.

 

Inače, derbi će suditi čovek koji je omražen među srpskim klubovima - Damir Javor. Iako spada u grupu najkvalitetnijih evropskih sudija, Slovenac se nije proslavio u Aba ligi.

Foto: Starsportphoto

Damir Javor

Često su njegove arbitraže na utakmicama koje su igrali Crvene zvezde i Partizan bile predmet spora i polemika. Da sve bude još i gore Javor je teško oštetio Zvezdi čak i u meču Evrolige protiv Olimpijakosa. Nećemo ni da pominjemo utakmica koje je Slovenac sudio u Podgorici, a sastajali su se večerašnji rivali...

Usijale su se društvene mreže, navijači Zvezde su besni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored Javora pravdu u Pioniru deliće Mario Majkić i Luka Kardum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija