• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2021

17:04

Nije ZVEZDA NA SILU 5 godina u EVROPI! ZAGRMEO BIVŠI IGRAČ, U NEVERICI ZBOG STANOJEVIĆA! Nadam se da je Terzić otišao ISPRED SKUPŠTINE...

Crvena zvezda

Nije ZVEZDA NA SILU 5 godina u EVROPI! ZAGRMEO BIVŠI IGRAČ, U NEVERICI ZBOG STANOJEVIĆA! Nadam se da je Terzić otišao ISPRED SKUPŠTINE...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Metalac na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 3:1 u utakmici 12. kola Superlige Srbije, dok je Partizan minimalnim rezultatom slavio na teškom gostovanju u Kruševcu i tako nastavio da čuva lidersku poziciju na tabeli

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nikola Petković, nije ostao imun na neke izjave Alkesandra Stanojevića, a nije propustio ni da pohvali svoj nekadašnji klub!

- Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. I Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh -  izjavio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde NIkola Petković.

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je slavio protiv Napretka 1:0 golom Rikarda iz "ponovljenog penala" nakon intervencije VAR-a, a veći deo utakmice crno-beli su imali igrača više.

Foto: Starsportphoto

 

- Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto “radila” i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu…Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba -  izjavio je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

PETKOVIĆU, MORAŠ DA ZNAŠ DA SE STANOJEVIĆ I PARTIZAN, KAO I SVAKI LOPOV, BOJE DA ĆE NEKO DA IH POKRADE. ZATO TAKO I REAGUJU. DOKAZ JE KRUŠEVAC.

Milan

pre 2 godine

Питао бих Петковића, а која су то догађања у Крушевцу? Шта је то Партизан урадио па се дигла прашина . Све чисто и документовано, на тв снимцима, што је и ВАР потврдио. Да ли је проблем што је пенал поновљен? Није. Широм европе се дешавају исте ствари па нико не диже фаму око тога.

alekmaric93

pre 2 godine

Pa u pravu je covek, stanojevic jeste pretio da ce ici ispred skupstine ako ne bude prvi. Samo tu kukavicu ne treba shvatati ozbiljno taj je veca kukavica nego sto mozete zamisliti

laki

pre 2 godine

Idi budalino pred Skupstinu i izigravaj dvorsku ludu kao Bosko Obradovic. Praviš ti alibi jer vidis da ti pada forma. Uspeh se ne pistize teskim recima, vec radom. Da bi ti bio zadovoljan, Zvezda treba da pusta svoje protivnike. Dokle mislis gluperdo da ides. Zar ne vidiš da pričaš sam sa sobom.

Dule

pre 2 godine

Petkoviću ko si ti? Ajde da analiziramo Terzićeve izjave i ono najbitnije nije Vučić za ručicu dovodio u Partizan ni rukovodstvo ni trenere ali jeste Terzića u Zvezdu.

dekduba

pre 2 godine

stanojevic je smece koje se hvali da je pretilo Predsedniku i ne treba mi da se ugledamo na njega

Aca

pre 2 godine

Nije problem penal u Kruševcu,već godinama unazad od odlaska Toleta,kuknjava i plač predstavnika SD Partizan.Kao kada dete razmaziš i uzmeš mu igračku!Pogotovu ova Stanojevićeva pretnja sa izlaskom ispred skupštine!Pa dosta je bilo bolesti i nesportskih izjava članova SD Partizan!Nije ni Terza cvećka da se ne lažemo i ne branim ga.Neki put je mogao da prećuti,ali izjave i kmečanje članova SD Partizan je suludo i ekstremno bolesno!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija