• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

21:21

RADONJIĆ BLISTA uprkos problemima! Otkrio stanje Lazića i Cirbesa, pa upitan za odnos Kalinića i navijača! PORUČIO SAMO OVO!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ BLISTA uprkos problemima! Otkrio stanje Lazića i Cirbesa, pa upitan za odnos Kalinića i navijača! PORUČIO SAMO OVO!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris u Beogradu rezultatom 73:61 (13:14, 16:13, 17:15, 27:19) u okviru trećeg kola Evrolige

Uspeli su crveno-beli da dođu do druge pobede u sezoni u Evroligi, dok je Žalgiris doživeo treći poraz!

Imao je razlog za zadovoljstvo trener Zvezde, Dejan Radonjić, čiji izabranici su pružili izuzetno kvalitetnu partiju.

Foto: Starsportphoto

 

- Težak meč kao što smo i mislili da će biti! U ovom momentu veoma bitna pobeda za nas! Bilo nam je važno da budemo dobri u ofanzivi! 

Upitan je Radonjić koliko je poraz u Laktašima i meč u Areni uticao na lošije prvo poluvreme?

- Nije to uopšte uticalo! Ni Laktaši, ni Arena! Igrali smo protiv dobrog protivnika, koji je igrao dobro u odbrani! Bilo je potrebno da uradimo neke stvari koje nismo u Laktašima!  Bez dileme problemi i vreme koje je proteklo nas i dalje opterećuju do te mere, da smo bili u dilemi kako ćemo izgledati! Pripremati se za sezonu bez ijedne utakmice, zajedničkog treninga i prolaziti kroz ovakav raspored je veoma izazovno! Moglo je da bude gore, ali smo iz svega izašli kvalitetno! Imamo već dve od tri pobede! Igrali smo i derbi protiv Budućnosti, sa igračima koji se vraćaju iz povrede! Kompleksna situacija koja i dalje traje! Napraviti analizu svega vrlo je teško i za konkretne stvari će morati da prođe možda još ni nekoliko meseciZadovoljan sa svime što smo do sada uradili, sa obzirom na sve što nas je snašlo! Rano je za analize i paralele! Još nam nisu završeni i rešeni problemi! 

Foto: Starsportphoto

 

Branko Lazić se pojavio na zagrevanju, koliko je daleko od povratka na teren, a kakva je situacija  sa Cirbesom?

- Cirbes je negativan, čekamo test opterećenja. Sve dosadašnje analize su dobre, 14 dana je mirovao storgo! Lazić će se sledeće nedelje uključiti u neki deo rada sa prvim timom!

Nije krio zadovoljstvo Radonjić zbog sjajne podrške navijača u "Štark Areni".

- Jasno je da značaj i uticaj naše publike na nas značajan faktor u svakom momentu, a sada još veći sa obzirom na probleme! Bitno nam je bilo da osetimo ovo i napravimo iskorak, kako bi došli do pobede, a navijači su nam pomogli! Uvek nam je značajno da imamo dobru atmosferu u sali, i bilo nam je lepo i motivaciono! Siguran sam da će biti i boljih atmosfera nego večeras!

Foto: Starsportphoto

 

Sledi meč sa CSKA, pa težak izazov u ABA ligi...

Sutra putujemo u Moskvu na meč protiv CSKA, pa onda igramo sa Cedevita Olimpijom! CSKA je ove sezone jedan od favorita! Znamo da nas čeka težak meč, a videćemo kako ćemo preživeti tu utakmicu! Ovo je dobar put ka onome što želimo da igramo! Za rezultate i dobru igru je potrebna i odbrana i napad! Za napad nam treba ovih pet igrača što nisu tu! Tada bi možda imali bolji napad!

Sjajna partija Nikole Kalinića, koji je zakopao ratne sekire sa navijačima! Upitan je da prokomentariše Radonjić

- Ne bih komentarisao to sve. To je završeno i to je to! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija