• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2021

18:52

POTRESNA PRIČA SLEPOG NAVIJAČA ZVEZDE! Pre 11 godina izgubio vid, ali ostao na MARAKANI da bodri crveno-bele! /VIDEO/

printscreen

Crvena zvezda

POTRESNA PRIČA SLEPOG NAVIJAČA ZVEZDE! Pre 11 godina izgubio vid, ali ostao na MARAKANI da bodri crveno-bele! /VIDEO/

Podeli vest

Navijač Crvene zvezde Jakov Jakić već 11 godina prati mečeve voljenog kluba iako je pre 11 godina izgubio vid

Decenijama sport i ljubav prema klubu vodi i održava ljude, a svoju priču o vezi sa Crvenom zvezdom za "Zvezda TV" ispričao je Jakov Jakšić koji je pre 11 godina gotovo u potpunosti izgubio vid. 

Iako razaznaje boje, a vidi samo na udaljenosti do jednog metra, Jakova ni to ne sprečava da redovno dolazi na utakmice i bodri voljeni klub, a Crvena zvezda mu se povodom dana slepih i slabovidih odužila. 

Jakov je od desetog dana član Crvene zvezde, a meč koji posebno pamti je utakmica protiv Dinamo Tbilisija koju je poslednju gledao svojim očima. 

- Ona utakmica koja je meni posebno draga jeste ona kada smo brat i ja smo bili na utakmici Zvezda - Dinamo Tbilisi, nakon poraza od 2:0 u Gruziji. Padala je neka strašna kiša, utakmica je počela sve kako ne treba da krene, međutim, na kraju je završila pobedom od 5:2. Pošto ovo pričamo povodom dana slepih i slabovidih, to je poslednja utakmica koju sam ja video svojim očima i zapamtio golove sa te utakmice. Nakon toga sam slabo više mogao vizuelno da pratim utakmice Crvene zvezde - otkrio je Jakov u intervjuu za klupsku televiziju.

Crvena zvezda se uključila i u pomoć Jakovu Jakšiću koji je ostao bez posla, ali se beogradski velikan nada da će se naći humani ljudi koji će ga zaposliti uprkos zdravstvenom problemu koji ima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 2 godine

Jakov je diplomirani demograf tj završio je Geografski fakultet smer demografija!Bravo Jakove!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija