• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2021

21:29

PROBLEM NA MARAKANI! Novi POZITIVAN test, zaražen TRENER Zvezde!

Crvena zvezda

PROBLEM NA MARAKANI! Novi POZITIVAN test, zaražen TRENER Zvezde!

Podeli vest

Legenda Crvene zvezde, a trenutno pomoćni trener u prvom timu Nenad Milijaš pozitivan je na koronavirus

Bivši kapiten i istaknuti prvotimac srpskog šampiona Nenad Milijaš pozitivno je testiran na virus korona. Pomoćnih Dejana Stankovića na svu sreću ima blaže simptome, pa ostaje da prođe period samoizolacije. 

Nekadašnji repezentativac Srbije nastavio je seriju pozitivnih testova u Ljutice Bogdana budući da je Zvezda imala velikih problema pre početka repezentativne pauze. 

Foto: Starsportphoto

Trenutno je u izolaciji zbog virusa samo Rišairo Živković, dok su se ostali vratili u pogon i stavili se na raspolaganje Dejanu Stankoviću. 

Crvenu zvezdu već sutra očekuje duel u okviru Superlige Srbije, rival će biti Kolubara, a u četvrtak 21. oktobra na programu je utakmica protiv Midtjilanda u okviru Lige Evrope. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija