• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2021

22:01

OKREĆEMO SE DERBIJU! Paklen raspored koštao ZVEZDU pobede u Moskvi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OKREĆEMO SE DERBIJU! Paklen raspored koštao ZVEZDU pobede u Moskvi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u četvrtom kolu Evrolige

Četa Dejana Radonjića poražena je od CSKA u četvrtom kolu Evrolige u Moskvi, ali daleko od toga da Crvena zvezda nije imala svoje šanse za trijumf. 

Crveno-beli su vodili tokom većeg dela meča, ali je pakeln raspored na startu sezone, ali i skraćena rotacija otežala posao Dejanu Radonjiću i njegovim izabranicima koji su nak raju časno poraženi u Moskvi.

Foto: Starsportphoto

- Težak raspored doneo nam je dve ozbiljne utakmice u Evroligi i bilo nam je jako važno kako ćemo da izgledamo u obe. Uradili smo dosta dobrih stvari večeras, ali bilo je i nekih loših. Bila je baš tesna utakmica praktično sve vreme, izuzev završnih nekoliko minuta. Odigrali su tih nekoliko minuta kvalitetnije u oba smera, napravili razliku i na kraju slavili - rekao je Radonjić odmah posle meča. 

Zvezda neće imati puno vremena za odmor, već u nedelju je na programu derbi ABA lige protiv Cedevita Olimpije u Beogradu. 

- Za nas je sada najvažnije da se spremimo za narednu utakmicu. Za to ćemo imati samo subotu, pošto je susret protiv Cedevite Olimpije već u nedelju - dodao je trener Zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija