• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2021

07:03

Zvezdino čudo, Terza ga ne da ni za 5 miliona evra! Biser crveno-belih, gladan je golova!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Crvena zvezda

Zvezdino čudo, Terza ga ne da ni za 5 miliona evra! Biser crveno-belih, gladan je golova!

Podeli vest

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Kolubaru (7:1) u Superligi i spremila se za Evropu.

Nakon impresivnog izdanja u Superligi Srbije Dejan Stanković govorio je i o Marku Lazetiću, mladom fudbaleru kojem sve češće daje šansu.

Sinovac bivših igrača Nikole i Žarka upisao je svoj debitantski gol u seniorskom timu crveno-belih, nakon što je u Omladinskoj školi Zvezde uspeo da zatrese mrežu rivala trocifren broj puta!

Ovaj gol je ipak drugačiji jer je došao u društvu ''odraslih''. Filipo Falko je asistirao, a napadač rođen 2004. godine pogodio za konačnih 7:1!

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić, Zvezdin biser

- Pamtiću ovu utakmicu dugo. Korak po korak idem i ostvarujem snove i ispunjavam sve ono zbog čega sam i počeo da se bavim fudbalom. Posle debija usledio je i prvi pogodak. Kad se setim te utakmice protiv Rada kada sam pogodio stativu, iznervirao sam se što već na debiju nisam pogodio, ali znao sam da će doći ovaj dan. Zahvalio bih se i Falku na asistenciji, a moram da istaknem da mi je žao i što minut pre toga nisam postigao pogodak. Gladan sam golova i ovo je samo jedan u nizu. Pogoditi za prvi tim Crvene zvezde je stvarno nešto posebno - rekao je Lazetić za klupski sajt.

Mladi fudbaler tek je počeo da sanja u crveno-belom dresu. Odmah je pred sebe postavio novi izazov.

- Sledeći cilj je da se na našem stadionu upišem u strelce. Siguran sam da ću i to uspeti i to vrlo brzo. Sama utakmica je bila otvorena, imali smo dobar rezultat, i što se mene tiče, odgovaralo mi je to što sam imao mnogo prostora da napadam gol rivala. Zaslužena pobeda, arhiviramo meč sa Kolubarom i okrećemo se Midtjilandu - zaključio je napadač koji će tek naredne godine postati punoletan.

Foto: Starsportphoto

 

Lazetić je ove sezone upisao 195 minuta u takmičarskim utakmicama za seniorski tim. Da Zvezda ima bisera potvrdilo je i interesovanje Milana, ali je Zvezdan Terzić otkrio da napadač nije na prodaju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

ako neko bas bude uporan da ga kupi,cena je najmanje 15.000.000 evra+bar 30% od sledece prodaje,a menadzer je fk. C.ZVEZDA,znaci iprovizija od prodaje u ZVEZDINU kasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija