• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

13:55

Zvezda u problemima, Stanković poručuje! Nećemo tražiti izgovore, sve zavisi od nas!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda u problemima, Stanković poručuje! Nećemo tražiti izgovore, sve zavisi od nas!

Podeli vest

Crvena zvezda za meč protiv Midtjilanda (četvrtak, 18.45, Arena1, RTS 1) ne može da računa na Milan Pavkova, ali ni Aleksandar Katai -

Dejan Stanković, iako ima mnogo problema, kaže da će svi ostali ostaviti srce na terenu kako bi izvukli pozitivan rezultat.

- Opet se susrećemo sa ozbiljnim kadrovskim problemima, jer smo bez Pavkova, Kataija, Živkovića, Dioni ima samo jedan trening i putovaće... I ti momci koji izađu na teren, rekao sam da nećemo tražiti izgovore, jer i ti momci imaju iskustva u takmičarskim utakmicama - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Seku Sanogo nakon propuštenog duela u Lazarevcu biti na terenu protiv Mitjilanda.

- Sanogo je dobro, igraće sutra - rekao je Dejan Stanković.

Gledaćemo da imamo kontrolu, ne znam koliko ćemo uspeti. Pokušaćemo da nametnemo naš način, da smirimo njihove tranzicije. Dosta smo radili na prekidima, oni su tu opasni. Svaki aut im je kao korner, ide na peterac i napadaju ga sa 5-6 igrača. Moramo biti koncentrisani, neobično izvode kornere. 

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

Što se tima tiče, i dalje postoje nedoumice.

- Korak po korak, ne treba trčati pred rudu. Ako bude prilike, Lazetić će dobiti šansu. On ima prirodni put, prati taj proces. Mirno treba da radi na sebi, postigao je debitantski gol, sad treba da popravlja detalje. Videćemo kako ćemo igrati napred. Znamo šta nam fali, ali treba da gledamo šta imamo, da izvučemo 1001 odsto iz onoga što imamo. U jednom trenutku smo imali 15 igrača na treningu. Svi oni znaju šta treba da rade, sad ćemo da vidimo kako će to da izgleda.

Upitan da li će El Fardu Ben biti lažni napadač sutra, Stanković je odgovorio kontrapitanjem:

- Zašto kao lažna devetka? Nama je cilj da prezimimo u Evropi, za sada sve zavisi od nas. Ne zanimaju nas tuđi rezultati. Naš cilj je da se vratimo sa pozitivnim rezultatom iz Danske. Ipak, dosta je teško skautirati kad si spremao jedno, pa se dese promene, moraš da spremaš nešto drugo.

Foto: Starsportphoto

 

Uveren je Stanković da će u saradnji sa stručnim štabom ponovo uspeti da pronađe rešenje.

- Pohvala je momcima ako kažemo da Zvezda nije ista, a da pravimo rezultat. To je dobro jer znači da momci koji dobijaju šansu imaju snagu i želju da brane ove boje. Nikad ne znamo kako će izgledati utakmica, ali mi želimo da se pitamo za njihov ishod, da ih prevagnemo na našu stranu kao u Bugarskoj.

Trenera šampiona Srbije ne zanimaju ostali rezultati u njihovoj grupi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija