• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

21:08

BORJAN PONOVO NAJBOLJI! Benu malo falilo da bude junak u Danskoj /OCENE/

Starsportphoto

Crvena zvezda

BORJAN PONOVO NAJBOLJI! Benu malo falilo da bude junak u Danskoj /OCENE/

Podeli vest

Crvena zvezda je u trećem kolu Lige Evrope remizirala sa Midtjilandom u Danskoj rezultatom 1:1

Crveno-beli su tokom većeg dela meča bili u podređenom položaju, a od poraza ih je spasao fantastični Milan Borjan. Na kraju su mogli da dođu i do pobede, ali je El Fardu Ben pogodio stativu, a ne mrežu.

Milan Borjan (7,5) - Fenomenalno je kapiten Crvene zvezde odradio posao. Kod gola nije mogao apsolutno ništa, a u ostalim situacijama je spasavao svoj tim sjajnim odbranama.

Foto: Starsportphoto

Milan Borjan je branio i moguće i nemoguće

Aleksandar Dragović (7) - U nekoliko situacija mu je Sisto pravio probleme, ali je Dragović još jednom pokazao klasu.

Seku Sanogo (6,5) - Sasvim dobra partija Sanoga, osim što je imao "crnu rupu" sredinom drugog poluvremena u razmaku od nekoliko minuta. Prvo je imao jedan kiks koji srećom po njega nije kažnjen, a potom je i rizikovao da napravi penal, ali je njegovo guranje Linda sudija Roj Rajnšrajber ocenio kao čisto.

Miloš Degenek (6,5) - Isaksen ga je mučio i mučio u prvom poluvremenu, kao da je Lionel Mesi lično. Ipak, reprezentativac Australije je pola ocene više dobio zbog centaršuta pre gola Mirka Ivanića.

Foto: Starsportphoto

Degenek i Srnić su stavili Isaksena u sendvič

Marko Gobeljić (6) - Korektan u odbrani, neupotrebljiv u napadu.

Slavoljub Srnić (6) - Odradio je pošteno svoj posao, ali je zbog žutog kartona u završnici prvog dela na poluvremenu ostao u svlačionici.

Gelor Kanga (6,5) - Kanga je radio ono što najbolje zna. Delio je lopte, nebrojano puta je izborio faul, ali je i jednom "ohladio" navijače Crvene zvezde. U prvom poluvremenu je imao početničku grešku kada je otvorio kontur Midtjilandu, a tada ga je spasao Borjan.

Foto: Starsportphoto

Gomilu teških duela je imao Gelor Kanga

Milan Rodić (6) - Preslikano kao Marko Gobeljić kraj druge aut linije.

Filipo Falko (5,5) - Odigrao je 55 minuta i bukvalno se samo u jednom trenutku video na terenu,  kada je sa distance oprobao udarac, ali bezopasan.

Mirko Ivanić (7) - I dalje je Ivanić daleko od nivoa na kom je igrao prošle sezone, ali je majsotrski poslao loptu u mrežu kada mu se ukazala prilika.

El Fardu Ben (6,5) - Veoma raspoložen je Ben bio na početku meča. Sve vreme je pravio neke sitne probleme odbrani Midtjilanda, a minut posle izjednačujućeg gola domaćina je pogodio i stativu.

Foto: Starsportphoto

Veoma agilan je bio El Fardu Ben

IZMENE

Nenad Krstičić (6) - Ušao na poluvremenu umesto Srnića, ali nije uradio ništa više od svog prethodnika. Ruku na srce, nije imao ni greške.

Loi Dioni (6) - Dobro je ušao u meč, pošto je iz prvog kontakta asistirao Ivaniću za gol, doduše nenamerno. Posle toga se nije video sve do završnice u kojoj je morao da matira Olafsona, ali se spetljao u situaciji 'jedan na jedan'.

Radovan Pankov (bez ocene) - Odigrao poslednjih 15 minuta i uradio sve što se od njega očekuje.

Milan Gajić (bez ocene) - Na terenu proveo samo nekoliko sekundi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija