• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

13:37

REPREZENTATIVAC NAJAVIO POVRATAK U ZVEZDU! Čestitao Borjanu rođendan, pa bacio Delije u trans!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

REPREZENTATIVAC NAJAVIO POVRATAK U ZVEZDU! Čestitao Borjanu rođendan, pa bacio Delije u trans!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić namerava da se vrati na "Marakanu"

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan u subotu je proslavio 34. rođendan. Među rođendanskim čestitkama jedna se posebno izdvaja. 

Od Nemanje Radonjića, koji je bio kreativan i uz čestitku kapitenu Zvezde najavio i povratak u Beograd. Krilni fudbaler trenutno igra za Benfiku, a nada se da će Borjan biti na Marakani kada se on vrati u klub. da će se vratiti u Crvenu zvezdu, a nada se da će Borjan i tada biti u klubu!

- Milane, sve najbolje bro. Da si živ i zdrav još 100 godina i da budeš u Zvezdi i kad se ja budem vratio. Ljubi te brat -  rekao je Nemanja Radonjić.

Iako je ponikao u Partizanu nikada nije krio da je navijač crveno-belih. Stigao je na Marakani posle dobrih partija u redovima  Čukaričkog.

Foto: starsport

Nemanja Radonjić

Prelazak u Zvezdu bio je ključni potez njegove dosadašnje karijere. Eksplodirao je u Zvezdi iz koje je za 12 miliona evra otišao u Marsej.

Potom jer bio na pozajmici u Herti iz Berlina, a sada je u Portugalu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija