• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2021

18:43

BEN U ŠOKU! Neverovatno mi je da neko ne izgubi ni bod osim u "večitom derbiju"

Starsportphoto

Crvena zvezda

BEN U ŠOKU! Neverovatno mi je da neko ne izgubi ni bod osim u "večitom derbiju"

Podeli vest

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde El Fardu Ben govorio je o trci za titulu prvaka Srbije, o svom učinku u crveno-belom dresu, kao i o Ligi Evrope u kojoj timu sa "Marakane" ide sjajno

Crvena zvezda je prethodnog vikenda savladala Radnički iz Niša upravo pogotkom reprezentativca Komorskih Ostrva, kome je to bio 69. gol u crveno-beloj opremi. Ipak, on ne želi tu da se zaustavi, već mu je cilj da postigne trocifreni broj golova.

- Daću sve od sebe da tako bude. Ponosan sam na sve što sam do sada postigao u Crvenoj zvezdi, velika je čast biti najbolji strani strelac u ovakvom klubu. Ovde se uvek zahteva dokazivanje, reč je o klubu koji me samim imenom motiviše da dam i više od ličnih mogućnosti. Lepo je obarati rekorde, ali zaista ne razmišljam o tome, najbitnije je da prikazujem dobru igru, a zadovoljavajući rezultati će doći kao što je to bio slučaj i do sada – rekao je Ben za "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

El Fardu Ben daje gol protiv Radničkog iz Niša

Potom je prokomentarisao i borbu za titulu šampiona države sa Partizanom. 

- Iskreno, mislim da će se rešavati nešto i u „malim“ utakmicama. Neverovatno mi je da jedan tim neće izgubiti baš nijedan bod mimo derbija, to prosto zvuči neverovatno u ovom trenutku. Svakako su večiti derbiji veoma važni, ali ponavljam, teško je zamisliti da neka ekipa, bili to mi ili naš večiti rival, ne može da izgubi bukvalno nijedan bod u drugim utakmicama.

Na kraju, osvrnuo se i na igre Crvene zvezde u Ligi Evrope. 

- Imamo zaista dobre šanse, ali smo i svesni da ima još dosta da se igra. Trudimo se da igramo svaku utakmicu kao da je odlučujuća i verujem da će takav pristup doneti rezultat. Imamo kvalitet, beležimo odlične rezultate u Ligi Evrope, nema razloga da tako ne bude i do kraja grupne faze. Dve utakmice od tri igramo na domaćem terenu, nema sumnje da će nam podrška navijača dosta pomoći kako bismo stigli do cilja - poručio je Ben.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doca

pre 2 godine

Šta se čudi. Sve su uradili da se ove godine prošetaju do titule. Grobarčine su čudo.

Stevan

pre 2 godine

Pa da, ista ta zvezda je prosle godine sve zivo pogubila u prvenstvu, a sad je to odjednom veliki problem, daj malo realnosti u celoj toj sumornoj prici zvanoj srpski fudbal

Nemanja

pre 2 godine

Sta se curis Indijanac ? Pa Koliko je zvezda izgubila bodova u poslednje Tri godine ?

Ivan Sd

pre 2 godine

Prethodne 4 godine je izgleda imao amneziju...

zoran

pre 2 godine

Čudnije je da cigani u 4 sezone izgube dve utakmice. Ili to nije čudno? A onda je uveden VAR...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija