• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

07:10

ODJECI PORAZA U SURDULICI! Zvezdaši se opraštaju od titule i TERAJU Stankovića i Borjana

Starsportphoto

Crvena zvezda

ODJECI PORAZA U SURDULICI! Zvezdaši se opraštaju od titule i TERAJU Stankovića i Borjana

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u sredu u Surdulici u odloženoj utakmici petog kola Superlige Srbije

Crveno-beli su izgubili od Radnika rezultatom 2:1.

Posle ovog meča, aktuelni šampion Srbije ima pet bodova manje od Partizana, koji bi eventualnom pobedom nad Metalcem u četvrtak mogao da ode na 'plus osam', s tim što će crno-beli tada imati i meč više.

Zbog toga, navijači Crvene zvezde se polako već opraštaju od titule na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

Takođe, navijači Crvene zvezde su nezadovoljni igrama njihovih ljubimaca i traže da Dejan Stanković postane bivši.

 

 

 

 

Na kraju, zvezdaši nisu srećni ni formom Milana Borjana.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

KO KAŽE DA SE OPRAŠTAMO OD TITULE? ZABORAVLJATE DA POSTOJE JOŠ DVA VEČITA DERBIJA DO KRAJA PRVENSTVA KOJI NOSE 6 BODOVA? SIGURNI STE DA PARTIZAN NEĆE IMATI NEKI KIKS DO KRAJA? SVE JE I VIŠE NEGO OTVORENO.

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

davno sam pisao da Stankovica treba oterati,a sa njim i Terzica i Mrkelu,ali i da vrate pare,sa kamatom, koje je ZVEZDA bacila dovodeci"igrace",koje su oni pronalazili,a koji su bili na nivou "beton lige",a papreno placeni,forsiranje istih,a prodaja za sicu ZVEZDINE dece(Gavric) i ne igranje Nikolica i Petrovica,forsiranje Erakovica,koji je retard kakvog retko vidjamo.....sve ih treba ,jos juce najuriti iz ZVEZDE,ali neko mora pare da nadoknadi.......

NEBOJŠA

pre 2 godine

НИЈЕ СТАНКОВИЋ ДОВЕО РИШАИРА И ДИОНИЈА,НИТИ ЈЕ СТАНКОВИЋ КРИВ ШТО НЕМАМО ЗАМЕНУ ЗА КАТАИА,ИВАНИЋА,РОДИЋА,ПАВКОВА.4 ГОДИНЕ НЕМОЖЕМО НАПРАВИТИ ЛЕВОГ БЕКА .3 ГОДИНЕ НЕМОЖЕВО ДОВЕСТИ ДОБРОГ ИГРАЧА,ОСИМ ДРАГОВИЋА.КОЛИКО СМО МИЛИОНА БАЦИЛИ НА ПРОМАШАЈЕ ВАН ЛА ПАРА,ГАРСИЈА,ДИОНИ ,ЖИВКОВИЋ,ФАЛЋИНЕЛИ,ФАЛЈО,ОНАЈ ШПАНАЦ,ПА БЕК БРАЗИЛАЦ.ЗА ТО ВРЕМЕ ГРОБАРИ СУ ДОВЕЛИ РИКАРДА,САДИКА.ОВОГ САД ХОЛАНЂАНИНА,МАЛОГ ТЕРЗИЋА.УВЕЛИ ЈОВИЋА,ПРОДАЛИ СТЕВАНОВИЋА....КОЈА НАША ДЕЦА .ПРОШЛЕ ГОДИНЕ ИГРАЛИ .НИШТА НИС ПОКАЗАЛИ .КАКАВ ГАВРИЋ.НЕМА ПОЈМА,КАО НИ НИКОЛИИЋ И ПЕТРОВИЋ.УДАРИЛА СЛАВА У ГЛАВУ.ТО НИЈЕ СТАНКОВИЋЕВО И БОРЈАНОВО ДЕЛО НЕГО МРКЕЛИНО И ТЕРЗИЋЕВО.ДА НИСУ БАЦАЛИ МИЛИОНЕ НА ПРОМАШАЈЕ ВЕЋ СМО ДВА ПУТА МОГЛИ ДУГ ОТПЛАТИТИ

Cvilidreta

pre 2 godine

Da nesto definitvno ne stima to je bolno ocigledno a ogleda se ponajvise u tome kako ceo tim pristupa igri kada je evropsko takmicenje a kako kada je domaca liga u pitanju...drugim recima, celokupna klupska klika opstaje zahvaljujuci (jos uvek) trenutnim uspesima u evropi i (jos uvek) realnom mogucnoscu za `docek evropskog proleca` - dok, na domacim terenima, skripi pa skripi ekipa se iz tekme u tekmu preznojava i muci, ne postoji standardnih 11 vec samo neke `rotacije` i problemi sa `roster`-om zbog povreda, korone i drugih bolesti...pobeda nad autsajderom od 7:1 ne znaci nista ako od drugog autsajdera izgubis 2:1...svi znamo koliko nam je (nazalost) lose domace prvenstvo i koliko su nekvalitetni klubovi koji igraju u istom pa prema tome jednostavno ne postoji realno opravdanje za izgubljenu utakmicu kada je Crvena Zvezda u pitanju (ono kao `los dan`, `zamor materjala`, `zgusnut raspored`, `neispostovan dogovor` i sl.)...ova ekipa gilja dok bude opstajala u ligi evrope kad tu prsnu tu im je i kraj. I, da - uzgred budi receno, slazem se da Borjana treba maknuti sa gola, Popovic je neuporedivo sigurniji.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija